LG G4

LG-G4

LG G3

LG-G3

LG Nexus 5

LG Nexus 5

LG G2

LG Nexus 5

Alle LG smartphones:

LG G4
LG G3
LG G2
LG Nexus 5

LG komt oorspronkelijk uit Zuid-Korea, maar heeft zich ondertussen overal op de wereld al gemanifesteerd als een ijzersterk merk. LG beperkt zich, net als Samsung, niet alleen tot het maken van smartphones.Ook andere elektronische producten en chemische producten zijn afkomstig van dit bedrijf. Deze verkopen ze in meer dan 80 landen wereldwijd.

LG smartphone kopen

LG maakt smartphones onder verschillende namen. Vroeger werden de vlaggenschepen van het bedrijf de LG Optimus smartphones genoemd, tegenwoordig hebben ze die naam flink kleiner gemaakt door ze bijvoorbeeld LG G3 te noemen. Met de LG G3 was LG overigens de eerste smartphone fabrikant die het QHD scherm (2560 x 1440 pixels) naar de smartphone bracht. Verder brengt LG ook smartphones uit onder hun L-lijn, zoals de LG L70, die in een lagere prijsklasse vallen.

Hierdoor kan je een LG smartphone kopen in elke prijsklasse, en zit er altijd wel wat voor jou tussen. De smartphones van LG hebben vaak ook de nieuwste technieken die telefoons van andere merken nog missen. Als je een LG smartphone wilt kopen, dan kan je hier de beste abonnementen per telefoon vergelijken zodat je een abonnement kan vinden dat perfect bij jou behoeftes past.