Huawei-Ascend-P6

Huawei Ascend P6 abonnement

Met de introductie van de Huawei Ascend P6 was het doel van Huawei om internationaal te gaan. Na al het succes dat ze in thuisland China hebben (gehad) was het tijd voor de internationale top. De Huawei Ascend P6 werd overal geroemd om zijn dikte, of liever gezegd dunte, want toendertijd was het de dunste smartphone die er te koop was met 6.18 millimeter en hij weegt maar 120 gram. Ookal is die dun, toch zit er flik wat in: een 4.7 inch scherm met een HD scherm zodat de pixeldichtheid 312 ppi wordt, aangedreven door een 1.5 GHz quad processor en 2 GB RAM met een goede 8 megapixel camera aan de achterkant en aan de voorkant eentje met 5 megapixels. Met de Huawei Ascend P6 is het dus wel gelukt om naar de internationale top te groeien!

abonnement

Huawei kondigde in juni 2013 de Huawei Ascend P6 aan, een flinterdunne high-end smartphone die zich vooral weet te onderscheiden door zijn zeer slanke vormgeving. Desondanks beschikt deze smartphone over de beste specificaties en een 4,7 inch scherm, uiteraard zoals je al zou verwachten met een HD-resolutie. Het toestel draait daarnaast op een krachtige processor en een van de nieuwste versies van het besturingssysteem Android. Een prachtige, niet alledaagse telefoon met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Huawei Ascend P6 kenmerken

De Huawei Ascend P6 is zeker de dunste smartphone met specificaties als deze, hij is slechts 6,18 millimeter dik en weegt slechts 120 gram. Desondanks heeft de Huawei Ascend P6 een 4,7 inch scherm met een resolutie van 720 x 1280 pixels en een pixeldichtheid van 312 pixels per inch. Het is door de grootte van het scherm en de helderheid dus de een top telefoon om je favoriete video’s en films te kunnen kijken. Helaas is de Ascend P6 nog niet geschikt voor het snellere 4G-netwerk maar dit zal naar verwachting niet lang op zich laten wachten. Naast bovenstaande specificaties is het toestel ook nog eens erg snel, dit wordt veroorzaakt door de 1,5 GHz processor in combinatie met het 2 GB grote werkgeheugen van het toestel. Foto’s, video’s en selfies maken kan met een 8 megapixel camera aan de achterkant van het toestel en een 5 megapixel camera aan de voorkant van het toestel. De Huawei Ascend P6 draait op het besturingssysteem Android waardoor het toestel toegang heeft tot een van de miljoenen apps die inmiddels in Google Play te vinden zijn. Je hoeft dus geen enkele van je favorieten apps zoals Whatsapp, Facebook of Twitter te missen wanneer je overstapt naar de Huawei Ascend P6.
Bij dergelijke specificaties is een goede batterij natuurlijk van levensbelang. De 2000 mAh grote batterij van het toestel zorgt ervoor dat het toestel 416 uur aan blijft in de stand-by stand, je er 1680 minuten achter elkaar mee kunt bellen en er ruim 4000 minuten muziek mee kunt luisteren voordat de batterij helemaal leeg is.

Doelgroep Huawei Ascend P6

De flinterdunne Huawei Ascend P6 is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige smartphone die niet iedereen heeft. Je zult de Huawei Ascend P6 nog weinig tegenkomen in Nederland maar dit toestel is toch echt wel een van de beste toestellen die op dit moment op de Nederlandse smartphonemarkt te vinden is. Dus ben je op zoek naar een dun toestel met een groot scherm, een snelle processor en een geweldige prijs/kwaliteitverhouding die je ondanks zijn grote scherm ook nog eens zeer makkelijk kunt meenemen, dan is de Huawei Ascend P6 jou ideale smartphone.

Huawei Ascend P6 kopen

De high-end smartphone van Huawei, die in juni 2013 werd aangekondigd is sinds juli 2013 verkrijgbaar in combinatie met een Huawei Ascend P6 abonnement via vrijwel alle Nederlandse providers en in (online) telefoonwinkels. Bij een Huawei Ascend P6 abonnement betaal je gedurende 12 of 24 maanden lang een vast bedrag per maand voor het toestel, belminuten, sms’jes en een hoeveelheid MB’s aan dataverkeer. Daarnaast is de Huawei Ascend P6 verkrijgbaar als los toestel, eventueel in combinatie met een sim-only abonnement waarbij je niet maandelijks betaalt voor het toestel, maar alleen voor een vooraf vastgesteld aantal belminuten, sms’jes en hoeveelheid dataverkeer. Ten slotte is het, voor iedereen die vrijwel geen gebruik maakt van zijn Huawei, mogelijk een prepaid Huawei Ascend P6 te kopen en vervolgens alleen te betalen voor datgene dat je daadwerkelijk gebruikt.

Releasedatum: juni 2013
Besturingssysteem: Android 4.2.2 (Jelly Bean)
Afmetingen: 132.7 x 65.5 x 6.2 millimeter, 120 gram
Processor: Huawei K3V2 1.5GHz quadcore-processor
Geheugen: 2GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte
Scherm: 4,7 inch lcd-scherm (1280 bij 720 pixels)
Camera: 8 megapixel-camera (achter), 5 megapixel-camera
Netwerk: gprs, 3g
Batterij: 2000 mAh

[WPCR_INSERT]