Huawei-Ascend-Mate-7

Huawei Ascend Mate 7 abonnement

De Huawei Ascend Mate 7 is de opvolger van de Ascend Mate 2. Die smartphone (of phablet) is nooit in Nederland te koop geweest, de Huawei Ascend Mate 7 gelukkig wel. Deze telefoon wordt toegekend aan de grotere telefoons op de markt. Het scherm meet namelijk 6 inch. Toch is de Mate 7 met 185 gram niet extreem zwaar. Het design van de Ascend Mate 7 ziet er goed en verzorgd uit, in aluminium, en heeft het met een Full HD scherm, Kirin 920 chip en 2 GB RAM prima specificaties.

Bekijk en vergelijk hier alle abonnementen en aanbiedingen van de Ascend Mate 7. Een Ascend Mate 7 kan je vanaf 24 euro per maand gratis krijgen bij een abonnement.

Empty tab. Edit page to add content here.

Altijd al op zoek geweest naar een telefoon met een groot scherm, waarop applicaties met het beste gemak gebruikt kunnen worden? Deze Huawei Ascend Mate 7 beschikt maar liefst over een 6 inch Full HD scherm, waarmee dus applicaties met een hoge kwaliteit kunnen worden weergegeven. Bij dit grote scherm is gebruik gemaakt van de Gorilla Glass 3, waarmee het scherm bestand is tegen het ontstaan van diepe krassen. Deze Huawei Ascend Mate 7 kan worden gezien als een telefoon en tablet in één. Het toestel is erg makkelijk in gebruik en weeg vrijwel niets. De Huawei Ascend Mate 7 is namelijk maar 7,9 millimeter dik, waarbij er gebruik gemaakt wordt van meerdere chips. Bovendien is er bij deze Huawai Ascend Mate 7 een vingerafdrukscanner aanwezig, waarbij het toestel met meerdere vingerafdrukken kan worden beveilig. Met meerdere camera’s en ondersteuning voor 4G is dit toestel een echte topper, die in deze moderne tijdens uitstekend gebruik kan worden. Er worden met vele applicaties die standaard geïnstalleerd zijn al tal van mogelijkheden geboden en dankzij de Android software is het installeren van extra apps geen enkel probleem.

Specificaties Huawei Ascend Mate 7

De Huawei Ascend Mate 7 beschikt over een 1,8 GHz octa core processor met 2 GB RAM. Hierbij heeft het toestel een intern geheugen van maar liefst 16 GB, dat ook nog eens uitgebreid kan worden door een Micro SD geheugenkaart te gebruiken. De Huawei Ascend Mate 7 heeft bovendien een erg krachtige standaard accu, waardoor de levensduur van de accu gedurende een dag optimaal zal zijn. Zoals eerder al vernoemd is dit toestel helemaal klaar voor het gebruik van 4G en kan je dus overal waar je bent snel gebruik maken van internet. Niet alleen sneller downloaden, maar ook razendsnel streamen of browsen behoort hierbij tot de mogelijkheden. Mocht je graag je toestel met andere apparaten in huis of met smartphones van andere kunnen laten communiceren, dan kan je gebruik maken van de Bluetooth 4.0 die bij dit toestel aanwezig is. Verder zijn de camera’s die bij de Ascend Mate 7 toegevoegd zijn meer dan belangrijk. Scherpe foto’s en filmpjes kunnen in HD kwaliteit worden opgenomen dankzij de 13 megapixel camera met flitser. Ook de camera aan de voorzijde van dit toestel liegt er niet om en kan je ook van scherpe foto’s en video’s voorzien dankzij een 5 megapixel resolutie van deze camera.

Besturingssysteem Android KitKat

Het besturingssysteem dat aan de Huawei Ascend Mate 7 is geleverd door Android. Met de installatie van Android 4.4. KitKat voldoet die toestel aan eenieders wensen en zijn er tal van mogelijkheden die het gebruik van deze telefoon leuker maken. Mede dankzij de KitKat software van Android kunnen apps nog sneller gebruikt worden, wat de prestaties van de Huawei Ascend Mate 7 uiteraard direct ten goede komt. Bovendien kan er gebruik gemaakt worden van de Google Play Store, waarmee je makkelijk nieuwe apps kan installeren en de telefoon nog meer helemaal eigen kunt maken.

Releasedatum: oktober 2014
Besturingssysteem: Android 4.4.4 KitKat
Afmetingen: 157 × 81 × 7,6 millimeter, 185 gram
Processor: 1,3 GHz octa-core processor (Kirin 920)
Geheugen: 2 GB werkgeheugen, 16 GB opslag (uitbreidbaar)
Scherm: 6 inch scherm met 1080 x 1920 pixels
Netwerk: bluetooth, GPRS, wifi, 3G, 4G
Batterij: 4050 mAh
Camera: 13 megapixel camera, 5 megapixel frontcamera

[WPCR_INSERT]