Huawei Ascend P7

Huawei-Ascend-P7

Huawei Ascend Mate 7

Huawei-Ascend-Mate-7

Huawei Ascend G6

Huawei-Ascend-G6

Huawei Ascend P6

Huawei-Ascend-P6

Huawei Ascend G700

Huawei-Ascend-G700

Van de grotere smartphone fabrikanten in Nederland, is Huawei een relatief nieuwe speler, maar zeker geen onbekende. Iedereen heeft ondertussen wel van Huawei gehoord. Dat mag ook wel, Huawei is namelijk na Samsung en Apple de grootste speler op de smartphone markt. Omdat dit bedrijf oorspronkelijk uit Chine komt, hebben mensen nog wel eens moeite met het uitspreken van de naam: Hoe-aa-wei.

Kwalitatieve smartphones, degelijke prijs

De Huawei smartphones zijn kwalitatief zeer goede smartphones, en sluiten het gat tussen de mid-end en de high-end telefoons van andere merken. Ook zien de toestellen er gewoon heel erg goed uit, en omdat de prijs meevalt, liggen de Huawei smartphones erg goed bij het Hollandse publiek. De smartphones maken zowel gebruik van Android als Windows als besturingssysteem. Tegenwoordig zie je steeds meer opkomende merken uit het Oosten, en vooral vanuit China. Deze bedrijven hebben allemaal overeenkomsten: ze leveren allemaal goede smartphones voor een hele degelijke prijs. Hierdoor kunnen ze in het Westen goed concurreren met de gevestigde orde zoals Samsung, Apple en HTC.

Als je een Huawei smartphone kopen wilt, dan ben je bijna klaar. Op Mobifo vind je bij de toestellen namelijk een lijstje met de beste aanbiedingen en abonnementen voor de smartphone. Iedere dag worden de abonnementen weer vergeleken zodat deze altijd up-to-date is en jij geld bespaart!