HTC-One-Mini-2

HTC One Mini 2 abonnement

De HTC One Mini 2 werd aangekondigd als opvolger van de HTC One Mini en als klein broertje van de HTC One M8. Hoewel het Mini aspect ter discussie staat, 4,5 inch is immers nog redelijk groot, is het in bijna alle opzichten wel een mini versie van de One M8.

Lees hier alles over de HTC One Mini 2, inclusief alle aanbiedingen en de beste abonnementen voor als je de One Mini 2 wilt kopen met abonnement.

Empty tab. Edit page to add content here.

Wie een liefhebber is van HTC moet echt deze HTC One Mini 2 een keer gezien hebben. Zoals de naam van de HTC One Mini 2 al verraadt, is dit de opvolger en dus het kleine broertje van de HTC One M8. Deze smartphone is verkrijgbaar in verschillende kleuren en qua vormgeving uiterst netjes afgewerkt, zoals we wel vaker van HTC gewend zijn. Het is een modern toestel dat veel stijl vertoond, waarbij het gebruik bovendien optimaal zal zijn. Dankzij de vormgeving ligt deze telefoon namelijk lekker in de hand. Als je de HTC One Mini 2 gaat gebruiken, dan beschik je over een smartphone met een 4,5 inch HD scherm. Dit scherm is ontwikkeld van krasbestendig glas, waardoor de voorzijde van de telefoon zolang mogelijk netjes zal blijven. Met het Android 4.4.2 KitKat besturingssysteem zijn de mogelijkheden erg uitgebreid. Bij deze HTC One Mini 2 is er gebruik gemaakt van de HTC Sense interface. Hierbij is HTC Blinkfeed beschikbaar, waarbij je de telefoon kunt gebruiken om het laatste nieuws en social media updates te streamen op een televisie.

Specificaties HTC One Mini 2

Deze HTC One Mini 2 maakt gebruik van een 1,2 GHz quad-core processor, voorzien van 1 GB RAM. Alles wat je op wilt slaan kan op het intern geheugen van 16 GB, dat ook uit te breiden is met een Micro SD geheugenkaartje. Als je een nieuwe smartphone aanschaft wil je natuurlijk snel gebruik kunnen maken van internet. Naast de ondersteuning die dit toestel heeft voor Wi-Fi kan je ook profiteren van de ondersteuning voor het snelle 4G netwerk dat beschikbaar is. Zo kan je altijd snel internetten en behoort het woord langzaam met deze HTC One Mini 2 tot het verleden. Uiteraard is er ook Bluetooth aanwezig, waardoor je snel met andere apparaten en mobiele telefoons kunt communiceren. Om scherpe foto’s te kunnen maken beschikt deze HTC One Mini 2 over een camera met een resolutie van 13 megapixels aan de achterzijde. Daarnaast is er uiteraard een front camera aanwezig, waarmee je foto’s kunt maken met een maximale resolutie van 5 megapixels. Dat het scherm van deze HTC smartphone zo scherp is komt door het feit dat er gebruik gemaakt wordt van een LCD2 beeldscherm. Hierbij wordt een resolutie gebruikt van maar liefst 1280 x 720 pixels, waardoor alles haarscherp kan worden weergegeven.

Besturingssysteem Android 4.4.2

Zoals eerder al aangegeven kun je bij deze HTC One Mini 2 rekenen op het Android 4.4.2 KitKat besturingssysteem. Wellicht weet je al dat dit besturingssysteem erg toegankelijk is en dus ook op vele tablets gebruikt wordt. Met Android 4.4.2 KitKat ben je zeker van snellere prestaties in het gebruik van de telefoon. Zo worden applicaties sneller geladen en is ook het gebruik van deze applicaties erg makkelijk. Met dit besturingssysteem heeft de ontwikkelaar de HTC One Mini 2 erg snel weten te maken, waarbij vele mogelijkheden aanwezig zijn. Naast alle standaard apps die al op de telefoon geïnstalleerd zijn kan je ook rekenen op vele extra’s. Zo kan je via de Play Store van Google verschillende applicaties downloaden en zijn er ook spelletjes beschikbaar voor een beetje vermaak.

Releasedatum: juni 2014
Besturingssysteem: Android 4.4 (KitKat) met Sense 6
Afmetingen: 137,4 x 65 x 10,6 millimeter, 137 gram
Processor: Qualcomm Snapdragon 400 1,2GHz-dualcore-processor
Geheugen: 1GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte (uitbreidbaar)
Scherm: 4,5 inch scherm (1280 x 720 pixels)
Netwerk: gprs, 3g, 4g
Batterij: 2100 mAh
Camera: 13 megapixel-camera, 5 megapixel-frontcamera

[WPCR_INSERT]