HTC One

HTC One abonnement

De HTC One is een toptoestel van de smartphone fabrikant HTC die begin 2013 op de markt kwam. De HTC heeft in vele categorieën prijzen te winnen in het telefoon segment. Dit duidt toch wel op de kwaliteit van de telefoon. Hoewel de specificaties op papier misschien niet heel veel zullen zeggen, is het allemaal bij elkaar zeker een toptoestel die de prijzen zeker dubbel en dwars waard is. Zo heeft het scherm een prettig 4.7 inch scherm met full HD resolutie (1920×1080 pixels), een quad-core processor op 1.7 GHz, 2 GB werkgeheugen en 32 GB intern geheugen.

De HTC One is dé high-end smartphone van HTC die in Februari 2013 werd aangekondigd en vanaf april 2013 overal te koop is. De smartphone kenmerkt zich door zijn supersnelle processor in combinatie met een immens groot scherm en een grote batterij voor een optimale levensduur voor de HTC One weer aan de oplader verdwijnt. Hiermee schaart de HTC One zich tussen de beste smartphones en heeft nog veel meer specificaties die bij deze high-end smartphone passen.

HTC One kenmerken

De HTC One is met 156 gram niet het lichtste toestel onder de high-end smartphones, dit heeft veel te maken met het maar liefst 4,7 inch grote scherm en de grootte van de batterij van het toestel. Het scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels en een pixeldichtheid van 468 pixels per inch. Hierdoor wordt het kijken van foto’s, video’s of gamen een beleving op het toestel. Daarnaast zorgt de supersnelle 1,7 GHz quad-core processor, in combinatie met 2 GB werkgeheugen ervoor dat de telefoon zelden zal haperen. Met het 32 GB grote, maar niet uitbreidbare intern geheugen biedt de HTC One voldoende ruimte voor je favoriete apps, foto’s, video’s en muziek. Deze foto’s en video’s kun je maken met de kwalitatieve 4 megapixel camera die voor een high-end smartphone laag is, maar in combinatie met de nieuwe stabilisatiesoftware van HTC haarscherpe foto’s en video’s maakt. De eerdergenoemde batterij van 2300 mAh zorgt ervoor dat de telefoon maar liefst 500 uur in de stand-by stand kan staan en je 1620 minuten kan bellen voordat de batterij leeg is.

Doelgroep HTC One

De HTC One is voor iedereen die een smartphone zoekt met een groot en kwalitatief scherm, een snelle processor en die minder waarde hecht aan een foto’s maken met veel of juist weinig licht of bewegende beelden. Daarnaast heeft de HTC One qua uiterlijk onderscheidend vermogen door zijn stijlvolle aluminium behuizing waarmee je HTC One gegarandeerd onderscheidend is ten opzichte van andere smartphones. Als laatste is de HTC One ideaal voor muziekliefhebbers, naast ondersteuning van apps als Spotify en Last.fm heeft de smartphone naast speakers aan de achterzijde ook twee kwalitatief hoogwaardige speakers aan de voorzijde zodat je altijd mooi geluid hebt.

HTC One kopen

De HTC One is sinds april 2013 in alle (online) telefoonwinkels verkrijgbaar in combinatie met een HTC One abonnement, waarbij je gedurende 12 of 24 maanden een vast bedrag per maand betaalt voor belminuten, sms’jes en dataverkeer. Zo ben je zowel thuis als onderweg voor de volle 100% bereikbaar. Daarnaast is de HTC One ook los te koop, dan kan de smartphone gecombineerd worden met een simkaart van elke aanbieder of een sim-only abonnement waarbij je gedurende een zelf te bepalen periode maandelijks een vast bedrag betaalt voor belminuten, sms’jes en dataverkeer. De laatst mogelijke optie is om de HTC One prepaid te kopen, dan is in principe enkel mogelijk alleen een simkaart van één aanbieder te gebruiken.

Releasedatum: maart 2013
Besturingssysteem: Android 4.4 (KitKat)
Afmetingen: 137 × 68,2 × 9,3 millimeter, 143 gram
Scherm: 4,7 inch-scherm met 1080×1920 pixels
Camera: 4-megapixel-camera, 2-megapixel-frontcamera
Video: 1080p met 30 frames per seconde
Geheugen: 2GB werkgeheugen, 16GB-64GB opslagruimte
Processor: 1,7GHz-quadcore-processor
Netwerk: bluetooth, gprs, wifi, 3g, 4g
Batterij: 2300 mAh

[WPCR_INSERT]