HTC-Desire-Eye

HTC Desire Eye abonnement

De HTC Desire Eye is dé selfie-smartphone van 2014 en misschien ook wel van 2015. Vaak hebben smartphones namelijk één hoge resolutie camera, en die staat aan de achterkant. De Desire Eye heeft echter twee (dezelfde) hoge resolutie camera’s (13 megapixel) voor én achter. Hierdoor kan je de beste selfies maken. Bij deze smartphone is alle nadruk op de camera gelegd, en met name de selfies. Zo kan je een foto maken door ‘Say smile’ te zeggen, kan je tegelijkertijd met beide camera’s filmen en is er bijvoorbeeld gezichtsherkenning voor beide camera’s.

Vergelijk hier alle HTC Desire Eye abonnementen, om zo de HTC Desire kopen zo goedkoop mogelijk te maken.

HTC M8 Tele2 Image Banner 300 x 250

Empty tab. Edit page to add content here.

De HTC Desire Eye is de nieuwe telefoon die op het gebied van foto’s een ideaal apparaat zal zijn. Met een camera die aan de voorzijde net zo scherp is als aan de achterkant, kun je de meest leuke selfies maken. Bij de ontwikkeling van deze HTC Desire Eye is echt rekening gehouden met de wensen die men tegenwoordig heeft. Zo is dit toestel voor een hoge kwaliteit van geluid en is ook het beeldscherm van dermate kwaliteit dat alles met hoogwaardige scherpte kan worden weergegeven. Om deze smartphone nog verdere te moderniseren heeft HTC gebruik gemaakt van de HTC Sense 6 interface. Samen met het besturingssysteem Android 4.4.2 KitKat heb je hiermee het voordeel dat alle applicaties met hedendaagse technieken optimaal gebruik kunnen worden. Waar de HTC Desire Eye aan te danken heeft is de Eye Experience software. Bij deze smartphone wordt daarmee gebruik gemaakt van een slimme camera die ervoor zal zorgen dat je altijd volledig in beeld zal zijn. Ben je bijvoorbeeld in gesprek bij een video oproep, dan zal de camera met jouw meebewegen, waardoor je altijd volledig zichtbaar zal zijn voor de persoon waar je een gesprek mee aan het voeren bent.

Specificaties HTC Desire Eye

Bij de HTC Desire Eye is gebruik gemaakt van de 2,3 GHz Qualcomm 801 quad-core processor met 2 GB RAM. Hiermee krijg je een snelle smartphone, waarbij je de ruimte hebt tot 16 GB intern geheugen voor opslag. Uiteraard mag hierbij natuurlijk niet de mogelijkheid ontbreken om de opslagruimte te vergroten door het toevoegen van een Micro SD kaart. Als je de HTC Desire Eye gaat gebruiken, dan wil je natuurlijk snel kunnen internetten. Op basis van de hedendaagse techniek ondersteunt de HTC Desire Eye 4G, waardoor je overal waar je bent altijd snel kan internetten. Daarbij is het uiteraard ook mogelijk om de telefoon met Wi-Fi te verbinden, waardoor je ook in huis kosteloos gebruik kunt maken van je eigen internetverbinding. Wat betreft de camera’s zit je bij deze telefoon wel goed. Aan de voorzijde en aan de achterzijde van de HTC Desire Eye bevind zich namelijk een camera met een resolutie van 13 megapixels. Daarnaast heeft de Desire Eye een schermresolutie van 1080 x 1920 pixels, waarmee ook de weergave van het scherm optimaal ontwikkeld is.

Besturingssysteem Android KitKat 4.4.2

Dankzij het Android KitKat 4.4.2 besturingssysteem is deze telefoon erg makkelijk in gebruik. Tussen de verschillende aanwezig apps kan makkelijk worden geschakeld en ook het downloaden van nieuwe applicaties is mogelijk. Als je ingelogd bent op je telefoon kan je namelijk gebruik maken van de Google Play Store, waarbij allerlei apps en games gedownload kunnen worden om het gebruik van je telefoon nog leuker te maken. Ook op het gebied van Multimedia sluit de HTC Desire Eye erg goed aan bij de wensen van iedere gebruiker. Alle gangbare formaten voor foto, video en audio kunnen namelijk direct met de HTC Desire Eye worden afgespeeld.

Releasedatum: november 2014
Besturingssysteem: Android 4.4.4 (KitKat) met Sense 6
Afmetingen: 151.7 x 73.8 x 8.5 mm, 154 gram
Processor: 2,3GHz-quadcore-processor (Snapdragon 801)
Geheugen: 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte (uitbreidbaar)
Scherm: 5,2 inch-scherm, 1920 x 1080 pixels
Netwerk: gprs, wifi, 3g, 4g
Batterij: 2400 mAh
Camera: twee 13 megapixel camera’s

[WPCR_INSERT]