HTC-Desire-816

HTC Desire 816 abonnement

De HTC Desire 816 heeft veel weg van de HTC One, en is hier ook op gebaseerd. Enkel verschillen de smartphones nogal in prijs, waar het voordeel voor de Desire 816 is. Hoewel deze smartphone hierdoor in de middenklasse terechtkomt, heeft hij zeer degelijk specificaties en ziet het design er goed uit. Zo is er een quad-core Snapdragon processor aanwezig, heeft de camera een resolutie van 13 megapixels achter en 5 megapixels voor, is de batterij 2600 mAh en meet het scherm 5,5 inch. Dit alles is te kopen voor een adviesprijs van 399 euro.

Hierdoor is een HTC Desire 816 abonnement heel erg interessant en zal je voor een niet al te hoge maandelijkse prijs deze smartphone er gratis bij krijgen.

Empty tab. Edit page to add content here.

Heb je graag een telefoon in het bezit van een groot scherm, dan zal wellicht de HTC Desire 816 compleet aan kunnen sluiten bij jouw wensen. De HTC Desire 816 beschikt namelijk over een groot touchscreen scherm van maar liefst 5,5 inch. De vormgeving van dit toestel is opmerkelijk te noemen, omdat er heel veel elementen van de HTC One M8/HTC One gebruikt zijn. Met zijn vormgeving en de verschillende kleuren waarin de HTC Desire 816 verkrijgbaar is heeft iedereen de mogelijkheid om te profiteren van een telefoon met mogelijkheden. Deze HTC Desire 816 beschikt namelijk over meerdere camera’s en heeft ook de HTC Blinkfeed tool, waarbij nieuws en updates van social media makkelijk kunnen worden weergegeven. Verder is deze smartphone erg uniek en kan er snel tussen de verschillende applicaties geschakeld worden en zullen ook de prestaties van deze HTC Desire 816 telefoon er niet om liegen. Zo is de smartphone uitermate geschikt voor internetten en gamen, waarbij het toestel zowel privé als zakelijk heel goed te gebruiken is.

Specificaties HTC Desire 816

Deze HTC Desire 816 beschikt over een 1,6 GHz quad-core processor met 2 GB RAM. Qua opslag is er een intern geheugen beschikbaar van 8 GB en kan er eventueel een uitbreiding worden gedaan door een micro SD geheugenkaart aan de Desire 816 toe te voegen. Uiteraard is de HTC Desire 816 helemaal klaar voor het gebruik van internet en is er direct ingespeeld op het 4G netwerk. De Desire 816 ondersteunt dit netwerk namelijk overal, waarbij uiteraard ook op Wi-Fi ingelogd kan worden voor een snelle gratis verbinding. Voor het communiceren met andere telefoons betreft bestanden is er uiteraard aan gedacht om Bluetooth aan het toestel toe te voegen. Alle andere apparaten die ook over een Bluetooth functie beschikken kunnen zo makkelijk met je HTC Desire 816 telefoon communiceren en eventueel gegevens uitwisselen. Om scherpe foto’s en video opnames te kunnen maken is er aan de achterzijde van het toestel een 13 megapixel camera toegevoegd. Daarnaast is er aan de voorzijde ook een camera aanwezig, waarmee foto’s en opnames gemaakt kunnen worden met een resolutie van 5 megapixels. Dat het beeldscherm van deze telefoon erg scherp is kan je terugzien aan de resolutie van 1280 x 720 pixels. Heldere kleuren en bewegingen kunnen op deze manier snel en effectief op het toestel vertoond worden. Dit toestel kan worden gekocht in 5 verschillende kleuren te weten: groen, grijs, rood, zwart en wit.

Besturingssysteem Android

De HTC Desire 816 maakt gebruik van het Android 4.4 KitKat besturingssysteem. Dit systeem zal je wellicht op meerdere apparaten al gezien hebben, daar dit systeem van Android ook geschikt is voor tablets en andere smartphones. Wat erg handig is bij deze HTC Desire 816 is dat deze beschikt over software om via Wi-Fi te kunnen printen. Vanaf je telefoon kunnen dus heel makkelijk documenten en afbeeldingen worden afgedrukt, rechtstreeks naar de printer. Uiteraard wordt er standaard al gebruik gemaakt van meerdere apps. Als je nieuwe applicaties wilt downloaden en installeren, dan kan dat bij de HTC Desire 816 natuurlijk ook. Via de Play Store van Google kunnen allerlei verschillende apps gedownload worden, die altijd op dit toestel zullen werken.

Releasedatum: mei 2014
Besturingssysteem: Android 4.4.2 (KitKat) met Sense 6
Afmetingen: 156.6 x 78.7 x 8 millimeter, 165 gram
Processor: 1,6GHz-quadcore-processor
Geheugen: 1,5GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte (uitbreidbaar)
Scherm: 5,5 inch-scherm ,1280 x 720 pixels
Netwerk: gprs, wifi, 3g, 4g
Batterij: 2600mAh
Camera: 13 megapixel camera, 5 megapixel frontcamera

[WPCR_INSERT]