HTC-Desire-610

HTC Desire 610 abonnement

Samen met de HTC Desire 816 moet de Desire 610 voor HTC terrein winnen in het midden segment van de smartphonemarkt. Waar de Desire 816 tot de grotere toestellen hoort (5,5 inch scherm), zit de Desire 610 in het midden met een 4,7 inch scherm en een resolutie van 960 x 540 pixels.

Verdere specificaties zijn de Snapdragon 400 quad-core processor geklokt op 1,2 GHz , 1 GB RAM, 8 GB interne opslag, 8 megapixel en 1,3 megapixel camera en Android KitKat. Deze specificaties klinken niet heel indrukwekkend, maar wel als je het vergelijkt met de adviesprijs van 299 euro! Een HTC Desire 610 abonnement kopen kan daardoor heel erg voordelig!

Empty tab. Edit page to add content here.

De HTC Desire 610 beschikt over een relatief groot beeldscherm van 4,7 inch. Bij het ontwikkelen van dit toestel heeft HTC ervoor gekozen om een qHD scherm van 540 x 960 pixels te gebruiken, waarbij allerlei extra opties zijn toegevoegd. Niet alleen is de HTC Blinkfeed aanwezig voor nieuwsupdates, maar ook het extreem goede geluid dat aanwezig is zal zorgen voor een optimale beleving van geluiden. Met 2 camera’s en de mogelijkheid om gebruik te maken van een fotobewerking tool is de HTC Desire 610 een echte topper uit het assortiment van HTC in het middensegment. Bovendien is er bij de HTC Desire 610 een uit te breiden geheugen aanwezig en kan je rekenen op allerlei snelle verbindingen met internet, maar ook kan de Derise 610 makkelijk worden verbonden met andere apparaten.

Specificaties HTC Desire 610

Bij de ontwikkeling van deze HTC Desire 610 is er gebruik gemaakt van een 1,2 GHz quad-core processor met 1 GB RAM. Dit is niet overdreven voor vandaag de dag, maar toch kan het toestel hiermee relatief snel gebruikt worden. Qua opslagruimte is de HTC Desire 610 voorzien van een internet geheugen van 8 GB. Daarbij is het wel een mogelijkheid om het geheugen qua opslag te vergroten door een micro SD kaart aan het toestel toe te voegen. Met een stevige accu kan de HTC Desire 610 het relatief lang volhouden. Daarbij is snel internetten dankzij de Wi-Fi en 4G ondersteuning altijd mogelijk, waar je jezelf ook bevindt. Uiteraard zal je met het toestel wel eens een keer gegevens met iemand anders uit willen wisselen. Dit kan natuurlijk ook met andere apparaten, dankzij de Bluetooth 4.0 waar deze HTC Desire 610 over beschikt. Foto’s maken of filmen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. De Desire 610 heeft hiervoor 2 camera’s beschikbaar. De camera aan de voorzijde beschikt over een 1,3 megapixel resolutie en is dus ideaal als je foto’s of filmpjes van jezelf wil maken. Ook kan de voorste camera gebruikt worden voor het voeren van beeldgesprekken. Aan de achterzijde is een camera toegevoegd met een resolutie van 8 megapixel. Hiermee kunnen scherpe foto’s genomen worden en is het maken van een foto dankzij de flitser ook mogelijk in het donker. Het scherm van de HTC Desire 610 is opgebouwd uit 540 x 960 pixels. De Desire 610  te verkrijgen in de kleuren grijs, wit, rood, groen en zwart.

Besturingssysteem Android 4.4

Waar Google al voor veel zaken belangrijk geworden is heeft ook deze HTC Desire 610 het Android 4.4 KitKat systeem toebedeeld gekregen. Deze software is uiteraard niet alleen geschikt voor de HTC Desire 610, maar wordt ook op vele andere smartphones en ook op tablets gebruikt. Met verschillende standaard apps wordt het gebruik van dit toestel dankzij het besturingssysteem een stuk makkelijker. Ook alle andere apps die gedownload kunnen worden uit de Google Play Store kunnen een meerwaarde zijn voor het toestel en dus naar eigen inzicht aan de applicaties van de HTC Desire 610 worden toegevoegd. Wil je graag deze smartphone gebruiken voor foto’s en video’s dan kan dat. Deze HTC Desire 610 heeft namelijk alle standaardformaten in de ondersteuning, waarbij extra apps eventueel voor foto’s, video’s en audio aanvullende formaten toe kunnen voegen.

Releasedatum: mei 2014
Besturingssysteem: Android 4.4.2 (KitKat)
Afmetingen: 143,1 bij 70,5 bij 9,6 millimeter, 143,5 gram
Processor: 1,2GHz-quadcore-processor
Geheugen: 1GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte
Scherm: 4,7 inch-scherm, 960 x 540 pixels
Netwerk: gprs, wifi, 3g, 4g
Batterij: 2040 mAh
Camera: 8 megapixel camera, 1,3 megapixel frontcamera

[WPCR_INSERT]