HTC-Desire-516

HTC Desire 516 abonnement

De HTC Desire 516 is een Dual Sim smartphone van HTC. Dit betekent dat het mogelijk is om twee verschillende simkaarten te gebruiken voor de smartphone. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld woont in Nederland maar net over de grens in België of Duitsland werkt en dan niet te veel extra kosten wilt betalen. Of als je zakelijk en privé nummers gescheiden wilt houden, maar wel gebruik wilt maken van één smartphone. Dan is de HTC Desire 516 een goede keuze voor jou.

Daarnaast is de HTC Desire 516 ook relatief goedkoop, met een adviesprijs van 179 euro behoort hij tot de goedkoopste smartphones in de markt. Hierdoor is een combinatie van de HTC Desire 516 met een abonnement ook een goedkope keuze!

Empty tab. Edit page to add content here.

Soms kan het handig zijn om een telefoon te hebben waar 2 simkaarten in kunnen. Deze HTC Desire 516 is een Dual Sim telefoon, waarbij je dus 2 telefoonnummers kunt gebruiken om te bellen en gebeld te worden. Met de HTC interface die is toegevoegd aan deze HTC Desire 516 heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van HTC Blinkfeed. Hiermee kan je makkelijk een livestream instellen van nieuwsupdates en social media berichten. De HTC Desire 516 is erg toereikend gemaakt voor iedereen als gekeken wordt naar alle mogelijkheden die het toestel biedt. Zo zijn er 2 camera’s bij het toestel aanwezig en zijn er ook tal van verbindingsmogelijkheden voor het toestel beschikbaar. Als je interesse hebt in de HTC Desire 516, dan is deze los te verkrijgen, maar ook bij verschillende abonnementen. Er zijn 2 kleuren beschikbaar, waarmee de telefoon verkrijgbaar is in het wit of in het grijs.

Specificaties HTC Desire 516

Om makkelijk te kunnen schakelen tussen applicaties en het telefoongebruik te optimaliseren is er bij dit toestel gebruik gemaakt van een 1,2 GHz quad-core processor. Er is daarbij een opslag mogelijk tot 4 GB, waarbij uiteraard wel de mogelijkheid bestaat om het geheugen op te waarderen door middel van een micro SD geheugenkaart. Ondanks het feit dat de HTC Desire 516 niet klaar is voor het 4G netwerk kan er dankzij de ondersteuning van UMTS en HSDPA toch snel gebruik gemaakt worden van internet. Bovendien kan er altijd snel een internetverbinding tot stand gebracht worden met de ingebouwde Wi-Fi ontvangen van de HTC Desire 516. Bij het gebruik van deze Desire 516 heb je de beschikking over een camera aan de voorzijde en aan de achterkant van het toestel zit ook een camera. De camera aan de voorkant van het toestel is voorzien van een 2 megapixel resolutie. De resolutie van de camera aan de achterkant is hoger en komt uit op 5 megapixel. Aan de achterzijde van de Desire 516 is er ook een flitser toegevoegd, zodat het ook in het donker mogelijk is om de camera te gebruiken. Het scherm van de HTC Desire 516 is uitgerust met een resolutie van 540 x 960 pixels. Het toestel is verkrijgbaar in 2 kleuren en dus uitermate geschikt voor mensen die graag 2 nummers in een telefoon willen gebruiken. Heb je bijvoorbeeld een zakelijk nummer en een privé nummer, en wil je maar 1 toestel gebruiken? De Dual-Sim mogelijkheid van de HTC Desire 516 is de oplossing.

Besturingssysteem Andorid 4.3

Deze HTC Desire 516 maakt gebruik van Android 4.3 Jellybean. De Jellybean software van Android wordt niet alleen voor de vele smartphones, maar ook voor tablets gebruikt en is erg makkelijk te gebruiken. Bij het opstarten van de telefoon zal je zien dat al veel standaard apps geïnstalleerd zijn om het gebruik van het toestel te vergemakkelijken. Ook kan je zelf meerdere apps downloaden via de Play Store van Google, waardoor het gebruik van je telefoon nog leuke zal worden. Bovendien is de HTC Desire 516 met de software uitermate geschikt voor de standaard formaten van geluid, video en foto, zodat ook de multimedia oplossingen goed gebruikt kunnen worden.

Releasedatum: juli 2014
Besturingssysteem: Android 4.3
Afmetingen: 140 x 72 x 10 millimeter, 160 gram
Processor: 1,2GHz-quadcore-processor
Geheugen: 1GB werkgeheugen, 4GB opslagruimte (uitbreidbaar)
Scherm: 5,0 inch-scherm, 960 x 540 pixels
Netwerk: gprs, wifi, 3g
Batterij: 1950 mAh
Camera: 5 megapixel camera, 2 megapixel frontcamera

[WPCR_INSERT]