HTC-Desire-510

HTC Desire 510 abonnement

De HTC Desire 510 is de zoveelste middenklasser van HTC, maar daarom niet minder. De Desire 510 heeft namelijk, als een van de weinige middensegment smartphones, 4G-ondersteuning. Hierdoor kan je een stuk sneller internetten dan op een 3G-verbinding. Deze functionaliteit is tegenwoordig niet meer nieuw, maar eigenlijk kunnen alleen de duurdere modellen deze functie gebruiken. HTC kiest er met de Desire 510 dus om 4G betaalbaarder voor iedereen te maken.

Voor een adviesprijs van 199 euro heb je al een smartphone die geschikt is voor 4G internet. Vergelijk alle abonnementen en prijzen van de HTC Desire 510 hier, en koop het beste abonnement.

Empty tab. Edit page to add content here.

Snel internetten wil natuurlijk iedereen. HTC heeft met de ontwikkeling van de HTC Desire 510 de mogelijkheid tot een snel gebruik van het internet beschikbaar gemaakt. Dit toestel beschikt namelijk de mogelijkheid om gebruik te maken van het 4G netwerk, waarmee uitermate hoge snelheden gehaald kunnen worden voor downloaden en streamen. De HTC Desire 510 is voorzien van verschillende standaard apps die het gebruik van de smartphone direct interessant weten te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de aanwezig Blinkfeed? Hiermee kan je eenvoudig de updates van het nieuws en social media laten streamen op je startscherm. Het design van de Desire 510 is bovendien erg comfortabel en de HTC Desire 510 ligt daarmee uitstekend in de hand. Daarbij zijn er 2 verschillende kleuren beschikbaar van het toestel en kan er gebruik gemaakt worden van 2 camera’s voor het maken van foto’s en filmpjes.

Specificaties HTC Desire 510

Bij deze HTC Desire 510 is gebruik gemaakt van een 1,2 GHz quad-core processor met 1 GB RAM. Daarnaast is het toestel voorzien van 8 GB opslagruimte en kan je dit zelf vergroten door een micro SD aan het de telefoon toe te voegen. Zoals eerder al aangegeven is de 4G ondersteunding van de HTC Desire 510 erg belangrijk. Overal waar je gebruik kunt maken van het 4G netwerk kan snel geïnternet worden en is downloaden en streamen dus geen probleem meer. Ook als je in je thuisnetwerk van het internet gebruik wilt maken is dat mogelijk. Dit toestel heeft namelijk ook een Wi-Fi ondersteuning, waarmee er thuis direct van je eigen internet gebruik kan worden gemaakt. Verbinding met andere apparaten maken is voor de HTC Desire 510 geen enkel probleem. Met de Bluetooth verbindingen die gelegd kunnen worden is het erg eenvoudig om bestanden te delen met andere mobiele telefoon gebruikers. Daarnaast kan je ook verbinden met streaming apparaten en dergelijke die over een Bluetooth verbinding beschikken. Wat ook een belangrijke specificatie is, is de resolutie van de camera’s die bij de HTC Desire 510 aanwezig zijn. De camera aan de voorzijde beschikt over een resolutie van slecht 0,3 megapixel. Aan de achterzijde is een 5 megapixel camera toegevoegd, waarmee alleen bij goed licht foto’s en video’s gemaakt kunnen worden. Bij de HTC Desire 510 is er namelijk geen flitser aanwezig die het gebruik van de camera in het donker mogelijk maakt.

Besturingssysteem Android 4.4

Het besturingssysteem dat bij deze smartphone gebruikt wordt is Android 4.4 KitKat. Hiermee is de HTC Desire 510 eenvoudig in gebruik en is het schakelen tussen de vele beschikbare apps ook een fluitje van een cent. De HTC Desire 510 heeft in deze software ook de beschikking over Google Cloud Print. Hiermee kan je als je ingelogd bent op het Wi-Fi netwerk draadloos documenten en andere bestanden printen. Wil je de telefoon veel gebruiken voor multimedia, dan kan je rekenen op een goede ondersteuning, waarbij meerdere formaten geopend en afgespeeld kunnen worden. Uiteraard is het ook mogelijk om extra apps te downloaden in de Google Play Store, zodat de HTC Desire 510 jou helemaal eigen zal kunnen worden in het gebruik ervan.

Releasedatum: september 2014
Besturingssysteem: Android 4.4.2 (KitKat) met Sense 6
Afmetingen: 139,9 x 69,8 x 10 millimeter, 158 gram
Processor: 1,2GHz-quadcore-processor (Snapdragon 401)
Geheugen: 1GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte (uitbreidbaar)
Scherm: 4,7 inch-scherm, 854 x 480 pixels
Netwerk: gprs, wifi, 3g, 4g
Batterij: Onbekend
Camera: 5 megapixel camera, vga frontcamera

[WPCR_INSERT]