HTC-Desire-310

HTC Desire 310 abonnement

De HTC Desire 310 is een budget smartphone die voor minder dan 150 euro over de toonbank gaat. Voor dit geld krijg je een smartphone die beschikt over een 1,3 GHz quad-core processor van Mediatek, 512MB RAM, 4GB interne opslag, een 4,5 inch scherm en een 5 megapixel camera. De specificaties van de HTC Desire 310 zijn dus niet zo heel erg indrukwekkend, maar de prijs waarvoor hij beschikbaar is, is wel meer dan redelijk.

Bekijk, vergelijk en bestel alle abonnementen in combinatie met de HTC Desire 310 hier in onderstaande vergelijker.

Empty tab. Edit page to add content here.

Eén van de vele telefoons uit het assortiment van HTC is de HTC Desire 310. Als je deze smartphone gaat gebruiken kan je rekenen op een groot scherm van 4,5 inch, waarbij het scherm uiteraard een touchscreen is. Zijn voorgaande variant had een iets kleiner scherm, maar op basis hiervan is wel een deel van de vormgeving behouden gebleven. Deze HTC Desire 310 is een moderne smartphone die erg makkelijk is in gebruik. Met een goed Android systeem en allerlei verschillende mogelijkheden die met een HTC Sense interface mogelijk gemaakt worden is de HTC Desire 310 een echte topper voor een betaalbare prijs. Bij het gebruik van deze telefoon is ook de Blinkfeed van HTC beschikbaar. Hiermee heb je een interactief scherm, waarbij je continu op de hoogte gehouden wordt van het laatste nieuws en de nieuwste social media berichten.

Specificaties HTC Desire

Om deze telefoon van wat snelheid te voorzien is er gebruik gemaakt van een 1,3 GHz ARM quad core processor met 1 GB RAM. Voor het opslaan van bestanden heb je tot maximaal 4 GB intern geheugen beschikbaar en kan het geheugen extra worden uitgebreid met een Micro SD geheugenkaart. Met een sterke accu en ondersteuning van HSDPA en UMTS is het mogelijk om op een snelle manier te internetten op je mobiel. Er is helaas geen mogelijkheid om gebruik te maken van het 4G netwerk aanwezig, maar wel kan er ook snel internet worden ontvangen middels Wi-Fi. Het maken van foto’s en filmpjes kan met 2 verschillende camera’s. Wil jij jezelf alleen of samen met iemand anders op de foto zetten, dan kan je gebruik maken van een 0,3 megapixel camera aan de voorzijde van de HTC Desire 310. Aan de achterkant van het toestel is ook een camera aanwezig, die beschikt over een resolutie van 5 megapixel. Wat een klein beetje ontbreekt aan het toestel is de flitser. Met dit apparaat is het dus niet mogelijk om foto’s of video’s op te nemen in het donker en moet er altijd een goed licht aanwezig zijn. De resolutie van het scherm van dit toestel is 480x 854 pixels. Hiermee wordt alles relatief scherp weergegeven en kan je altijd goed zien wat er op je scherm gebeurd. Bij het toestel is een FM Tuner aanwezig zodat je overal radio kan luisteren. De HTC Desire 310 is bovendien verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

Besturingssysteem Android 4.2 Jellybean

Als je de HTC Desire 310 gaat gebruiken kan je rekenen op een goede software dankzij Android 4.2 Jellbean. Het gebruik van de telefoon is hierbij erg makkelijk en ook het gebruik van de verschillende apps gaat op de HTC Desire 310 met het meeste gemak. Uiteraard kan multimedia uitstekende worden afgespeeld dankzij standaard applicaties. Daarnaast is het ook mogelijk om de Play Store te gebruiken om nieuwe apps te downloaden. Hierin is een ruime keuze aanwezig en kunnen ook eventuele spelletjes geïnstalleerd worden.

Releasedatum: april 2014
Besturingssysteem: Android 4.2 (Jelly Bean) met Sense 5
Afmetingen: 131,4 x 68,3 x 11,3 millimeter, 140 gram
Processor: 1,3GHz quadcore processor
Geheugen: 512MB werkgeheugen, 4GB opslagruimte
Scherm: 4,5 inch scherm (854 x 480 pixels)
Netwerk: gprs, 3g, wifi
Batterij: 2000 mAh
Camera: 5 megapixel camera, vga-frontcamera

reviews