HTC One M9

HTC-One-M9

HTC One (M8)

HTC One M8

HTC One Mini 2

HTC-One-Mini-2

HTC Desire Eye

HTC-Desire-Eye

HTC Desire 816

HTC-Desire-816

Alle HTC smartphones:

HTC One
HTC One M8
HTC One M9
HTC One Mini 2
HTC Desire Eye
HTC Desire 816
HTC Desire 610
HTC Desire 516
HTC Desire 510
HTC Desire 310

Ieder merk heeft eigenlijk wel zijn eigen kenmerken, bij HTC is dat niet anders. De smartphones van HTC worden vaak als de mooiste telefoons beschouwd door het publiek, en ze winnen daar vele prijzen mee. Helaas voor HTC verkopen ze daar niet heel erg veel voor, en heeft het bedrijf ook wel moeite om goede cijfers te behalen. Maar ieder jaar weer strijdt HTC mee op alle niveau’s met smartphones van hoge kwaliteit, zowel Android smartphones als Windows smartphones.

HTC Sense

HTC werkt graag met Android als ook met Windows samen als besturingssysteem voor hun smartphones. De telefoons die op Android draaien, hebben een eigen skin van HTC meegekregen genaamd Sense. Bij HTC Sense is goed te zien dat HTC ook het besturingssysteem van Windows graag heeft: Sense maakt namelijk ook gebruik van livetiles (Blinkfeed). Hiermee kan je heel snel alle updates binnen je sociale leven zien, het laatste nieuws etc. HTC Sense wordt ook gezien als een van de beste Android skins, ook omdat het design zo mooi is.

HTC smartphone kopen

Op de toestelspecifieke pagina’s van de HTC smartphones vind je de beste aanbiedingen voor een HTC met telefoon abonnement. Hier kan je zelf filteren zodat je jouw perfecte abonnement kan vinden met een HTC smartphone. Hierdoor bespaar je een hoop tijd en geld met het vinden van een abonnement dat bij jou wensen past.