iPhone-6

iPhone 6 abonnement

Met de iPhone 6 en iPhone 6 Plus doorbreekt Apple een ooit zelfopgelegde grens. Smartphones hoeven namelijk niet een groter scherm te hebben dan 4 inch. Beide smartphones gaan echter met hun tijd mee, en zo heeft de iPhone 6 een 4,7 inch scherm. Ook was het weer tijd voor een nieuw nummer voor de iPhone, en dus ging het design op de schop. Het design van de iPhone 6 heeft wat ronder gevormde hoeken.

Bekijk hier alle abonnementen voor de iPhone 6 om zo de beste deal voor jou te kiezen bij het kopen van een iPhone 6.

iPhone 5S 300x250

De meeste mensen zijn er het er allemaal over eens: de iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn waardige opvolgers van de bekende iPhone smartphones familie. Deze nieuwe mobieltjes die onlangs in september op de markt verschenen in Nederland en België zijn echt van die smartphones die iedereen wel wil hebben en waar over je je verbaasd als je eenmaal het mooie ontwerp in handen hebt en nieuwe functies bekijkt. Rijen wachtende mensen hebben voor de Apple winkels gestaan om maar zo’n nieuwe iPhone toestel te kunnen bemachtigen. En niet voor niets. De langverwachte iPhone 6 had immers heel wat nieuwe vooruitgangen beloofd. En dat heeft Apple waargemaakt. De iPhone 6 is niet alleen groter, het is ook beter in zowat elk opzicht. Groter, maar toch elegant slanker. Krachtiger, maar opmerkelijk energiezuinig. Met een gladde metalen oppervlak dat naadloos in de nieuwe Retina HD-display wegzinkt, is het echt een staaltje design geworden waarin hardware en software functies in perfecte harmonie hand in hand gaan. Apple heeft zich zeker dus wel aan zijn woord gehouden; de nieuwe Apple telg is absoluut een mooie vooruitgang in de mobiele telefonie.

Nieuw design met een ultra dunne body

Ben je een fan van de iPad? Zeg dan maar ja tegen de nieuwe iPhone 6! Want als je dit toestel, maar ook de nieuwe iPhone 6 Plus eens goed bekijkt, dan zie je dat deze smartphones meer weg hebben van de iPad en de iPod touch dan van de iPhone 5s. Beide modellen hebben zachte, afgeronde hoeken en een gebogen glazen scherm dat vloeiend versmolten is in de dunne metalen behuizing van het toestel. De beeldschermen zijn groter, zeg maar gerust groot. De iPhone 6 heeft een 4.7 inches Multi Touch scherm beeldscherm, waardoor je voortaan alles natuurlijk veel beter op je display ziet. Zo worden videospelletjes spelen en YouTube filmpjes kijken wel hele aangename bezigheden! De beeldschermen zijn overigens gemaakt van imponerend Retina glas waardoor je dus alles haarscherp kunt zien op je HD-display. Dit is een van de grote vooruitgangen van de iPhone 6 ten opzichte van zijn ouder broertje, de iPhone 5s. Het Multi Touch scherm heeft bovendien briljante kleuren en een hoger contrast en alsof dat nog niet genoeg is, ook nog bredere kijkhoek.

Slanker en makkelijk te bedienen

Daarnaast kent het nieuwe Apple toestel nog een andere vooruitgang: het is een dunnere en slankere mobiele telefoon geworden. Als je zijn voorganger vergelijkt, dan is de iPhone 5s bijvoorbeeld 7.6 mm dik, terwijl de iPhone 6 slechts 6,9 mm dik is. Dunner hoeft niet altijd beter te zijn, maar in dit geval kunnen we volmondig ja zeggen op de vraag of een slanker toestel beter is. Waarom? De nieuwe iPhone 6 voelt aangenaam in de hand, iedere gemiddelde hand kan makkelijk zijn of haar vingers om het toestel leggen en alle knoppen bedienen. De randen zijn ook niet scherp en dat speelt natuurlijk ook een rol.

Verder zijn er nog wel wat opmerkelijke veranderingen qua design van het toestel. Zo zijn de volume knoppen aan de linkerkant van het apparaat nu pilvormig en de aan- en uit knop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat in plaats van bovenop het toestel, waardoor je voortaan eenvoudiger met je hand je iPhone kunt aan- of uitschakelen.

Grotere batterij en snellere processor

Grote telefoons vragen om grote batterijen, en de iPhone 6 is een grote telefoon met een grotere batterij. De levensduur van de iPhone 6 is ongeveer te vergelijken met die van de Samsung Note 3. Qua processor is het nieuw toestel er ook op vooruitgegaan. Je mag nu een snellere en energiezuinigere processor verwachten. Tijdens de presentatie van de nieuwe smartphones in de Verenigde Staten werd naar buiten gebracht dat de A8 processor van de iPhone 6 maar liefst zo’n 25% sneller zou zijn dan de A7 processor van de iPhone 5S.

De nieuwste iPhones van Apple zijn verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver, en space grijs en met 16, 64, en 128 GB geheugen capaciteit. Wil je weten hoeveel de nieuwe iPhone 6 kost? Voor een los iPhone 6 toestel met 16 Gb betaal je zo’n € 699,00 in de Apple store. Uiteraard zijn de toestellen met een groter geheugen duurder en kunnen de prijzen boven de 1000 euro komen. Met een abonnement ben je echter beter uit, en bespaar je een hoop op de kosten.

Releasedatum: september 2014
Besturingssysteem: iOS 8
Afmetingen: 131 x 67 x 6,9 millimeter, 129 gram
Processor: A8-chip met 64-bits architectuur
Geheugen: 1GB werkgeheugen, 16/64/128GB opslag
Scherm: 4,7 inch scherm met een resolutie van 1334 x 750 pixels
Netwerk: bluetooth 4.0, nfc, wifi, 3G, 4G
Batterij: tot 14 uur spreektijd via 3G, 250 uur stanby-tijd
Camera: 8 megapixel-camera, 1,2 megapixel frontcamera

[WPCR_INSERT]