Apple-iPhone-4S

iPhone 4s abonnement

De iPhone 4s verscheen in 2011 als opvolger van de iPhone 4. Zoals bij alle telefoons bij Apple met een S is er qua design aan de buitenkant niet al te veel veranderd. Zelfde formaat, hetzelfde scherm, dezelfde kleuren etc. Van binnen wordt er wel een hoop veranderd waardoor het weer een van de top toestellen van het jaar wordt. De iPhone 4s is nog steeds een snelle en mooie telefoon mocht je niet meteen een iPhone 5s willen kopen.
De iPhone 4s draait op het besturingssysteem iOS 7 van Apple, weegt maar 140 gram en is met 9 mm aan de dunne kant. Zijn werkgeheugen van 512 MB is in vergelijking tot hedendaagse telefoons niet al te veel, maar wel genoeg als je je telefoon niet voor alles gebruikt (games, apps, mail, browser etc.)

Gratis iPhone 4S BEN 250x300

De iPhone 4s is de in oktober 2011 aangekondigde high-end smartphone maar Apple. Als opvolger van de iPhone 4 is de smartphone inmiddels vanaf eind oktober in de kleuren wit en zwart verkrijgbaar in Nederland. De populaire touchscreen telefoon, die zich ten opzichte van zijn voorganger vooral onderscheidt door zijn snellere processor is enkel verkrijgbaar in een uitvoering met 8 GB intern geheugen en een superscherpe 8 megapixel camera waarmee je mooie 1080p HD-video’s kunt maken.

iPhone 4s kenmerken

Een snelle Apple A5-chip maakt de 140 gram wegende smartphone een van de snellere op de smartphonemarkt. De iPhone 4s draait op de nieuwe versie van het besturingssysteem van Apple: iOS 7 en is erg compact. De smartphone heeft afmetingen van 115 x 59 x 9 mm, maar heeft hierbinnen wel een 3,5 inch beeldscherm met een resolutie van 640 x 960 pixels en een pixeldichtheid van 330 ppi. Hierdoor kun je op de iPhone 4s haarscherp films kijken, gamen, maar ook Facetimen met andere iPhone-bezitters. Dat de iPhone 4s gebouwd is voor de toekomst is te merken aan de 1GHz dual-core processor en het 512 MB grote werkgeheugen waarmee je jezelf moeiteloos kunt vermaken met de vele mogelijkheden en apps die je kunt downloaden in de app-store van Apple.

Belangrijk is bij deze specificaties dat de batterij lang genoeg meegaat. Met de 1432 mAh grote Lithium-ion batterij heeft de iPhone 4s voldoende capaciteit voor ruim 200 uur stand-by, 840 minuten bellen of 2400 minuten muziek afspelen.

Doelgroep iPhone 4s

De opvolger van de iPhone 4 is zeer geschikt voor iedereen die niet perse de allerlaatste smartphone hoeft te hebben, maar toch belang hecht aan goede, kwalitatieve specificaties voor een optimaal gebruik van alle apps die je nodig hebt. Heb je op dit moment een iPhone 4, dan is de overstap naar een iPhone 4s misschien qua prijs niet de moeite waard en kan het lonen misschien te kiezen voor een iPhone 5, iPhone 5s of iPhone 5c. Maar ben je een echte Apple liefhebber en heb je inmiddels alle iPhones geprobeerd, neem dan ook zeker de iPhone 4s in je collectie op want het is natuurlijk gewoon een toptoestel.

iPhone 4s kopen

De iPhone 4s is sinds eind oktober 2011 verkrijgbaar in vrijwel alle (online) telefoonwinkels in Nederland. Het toestel is verkrijgbaar in combinatie met een iPhone 4s abonnement, je betaalt dan gedurende 12 of 24 maanden maandelijks een vast bedrag per maand voor het toestel en een vast aantal belminuten, sms’jes en dataverkeer. Mocht je vrijwel niet bellen, sms’en of internetten met je telefoon dan zou een prepaid toestel wat voor je kunnen zijn, je betaalt dan enkel voor wat je gebruikt. Een tussenweg tussen een iPhone 4s abonnement en een prepaid toestel is een sim-only abonnement. Hierbij betaal je enkel een vast bedag per maand voor belminuten, sms’jes en dataverkeer.

Releasedatum: oktober 2011
Besturingssysteem: iOS 5
Afmetingen: 115,2 × 58,6 × 9,3 millimeter, 140 gram
Processor: 1GHz dualcore processor (Apple A5)
Geheugen: 512MB werkgeheugen, 16/32/64GB opslag
Scherm: 3,5 inch scherm met 640×960 pixels
Netwerk: bluetooth, GPRS, wifi, 3G
Batterij: 1432 mAh (tot 8 uur spreektijd)
Camera: 8 megapixel camera, VGA frontcamera

[WPCR_INSERT]