KPN is de grootste aanbieder van telecommunicatie in Nederland. KPN is hier het moederbedrijf, met als dochterondernemingen onder meer Hi, Telfort en Simyo. Ook is KPN voorloper op het gebied van 4G internet en de verspreiding daarvan door heel Nederland. Vaak wordt KPN wel als een duurder merk gezien, maar voor kwaliteit moet je eenmaal vaak wat meer geld neerleggen. Voor families kan KPN echter zelfs heel voordelig zijn, met KPN Familievoordeel.

KPN Familievoordeel

KPN bindt haar klanten graag. Dat is te zien met het Familievoordeel abonnement van KPN. Als je een abonnement afsluit voor jezelf bij KPN, en iemand anders in je huishouden heeft daar ook een abonnement, dan heb je al voordeel. Zo krijg je allebei 5 euro per maand korting op je abonnement (60 euro per persoon besparing per jaar!) en is er de mogelijkheid om je MB’s met elkaar te delen. Als de een een aantal MB’s in de maand te kort komt, maar de ander houdt er wat over, dan kunnen zij deze uitwisselen. Hierdoor betaal je niks extra voor een aantal MB’s die je wel extra verbruikt (die zou je anders immers niet gebruiken). Daarnaast kan je onderling gratis bellen, ook als je een Hi abonnement hebt.

Als je dan ook nog eens een internet pakket bij KPN afgesloten hebt, dan worden je MB’s verdubbeld! 1 GB data wordt dus 2 GB data. Deze verdubbeling geldt ook voor je belminuten en sms’jes. Als je daarnaast ook nog eens Interactieve TV hebt, dan krijg je het zogenaamde Pluspakket. Hiermee krijg je 40 extra tv zenders, 20 gratis films, 400 uren gratis series en kan je tot 10 dagen Progamma Gemist gebruiken voor Nederland 1, 2 en 3.

Je voordeel met een mobiel abonnement met KPN als provider kan dus heel snel oplopen, en is zeker het overwegen waard. Zeker al als iemand in je huishouden al met een abonnement van KPN rondloopt of als je al een internet (en/of tv) pakket hebt bij KPN.