Hi is onderdeel en opgericht door KPN. Met het merk wilt KPN zich meer op de jongeren richten, ook daarom dat je bij Hi vaak studentenvoordeel voorbij ziet komen. Hi maakt uiteraard gebruik van het netwerk van KPN, en daardoor ben je overal goed bereikbaar (zelfs met 4G internet!).

Databundel bij Hi

Hoewel ze zich richten op een jongere doelgroep, is Hi er voor iedereen. Ook nog eens in allerlei verschillende mate. Zo kan je weinig (500 MB) tot veel (6 GB) internet per maand bij Hi kopen bij een (sim only) abonnement. Bij deze abonnementen van Hi maak je dan ook meteen gebruik van het snelle 4G netwerk, met snelheden tot 50 Mb/s. Wat ook mooi is: als je al je MB’s in de maand verbruikt heb, dan hoef je niet bij te betalen voor extra verbruikte MB’s. Nadeel is dan wel dat de snelheid naar 64 Kb/s gaat, maar dat is genoeg om te blijven Whatsappen!

Belbundel bij Hi

Je hebt ook heel veel vrije keuze. Zo kan je zelf je eigen abonnement bij elkaar zetten. Als je veel MB’s wilt, maar weinig belminuten, dan kan je dat zelf gewoon samenstellen. Bij Hi kan je 0, 100, 200 of 300 belminuten kiezen voor bij je abonnement. Heb je meer minuten nodig? Dan is het aan te raden om een andere provider te zoeken. Bellen met andere Hi-gebruikers is overigens gratis, makkelijk als je dat dan van iemand weet!

Extra Hi mogelijkheden

Zoals gezegd is Hi op jongeren gericht. Als je student bent, dan behoor je helemaal tot de doelgroep die ze aan willen spreken. Als student krijg je per maand 2,50 euro korting op je abonnement! Bij een abonnement van 2 jaar bespaar je zo toch 60 euro (goed voor 6 kratten bier ;)). Deze studentenkorting geldt zowel voor MBO, HBO en WO studenten.

Verder loopt Hi ook al voor op streaming. Bij Hi zie je vaak extra opties om Spotify op je smartphone (gratis) te krijgen. Vaak is dit toch wel heel erg handig.