Sony Xperia Z4 stilletje aangekondigd in Japan

Sony-Xperia-Z4-vier-kleuren

Sony heeft de Xperia Z4 stilletjes in Japan aangekondigd. De Sony Xperia Z4 zal beschikken over een 5,2 inch Full HD scherm (1080 x 1920 pixels). Hij wordt aangedreven door een 64-bit octa-core Snapdragon 810 processor. De opslag bestaat uit 3 GB RAM en 32 GB interne opslag. De interne opslag is uitbreidbaar met een microSD kaart tot 128 GB. Verder is de gebruikelijk 20,7 megapixel camera op de achterkant te vinden, en is er plaats voor een 5,1 megapixel camera aan de voorkant. Verder is er een 2930 mAh batterij aan boord.

Sony brengt de Xperia Z4 uit in vier verschillende kleuren: wit, zwart, koper en ‘Aqua Green’. Daarnaast is ook dit toestel van Sony weer stof- en waterdicht. Door de kleinere batterij vergeleken met de Xperia Z3, is de Z4 met 6,9 millimeter 0,4 millimeter dunner geworden.

Opvallend aan de Xperia Z4 is eigenlijk niet iets aan de telefoon zelf. Deze heeft vooral overeenkomsten met eerdere Xperia Z-smartphones van Sony. Het meest opvallend is waarschijnlijk de manier waarop deze aangekondigd is. Zonder enige uitnodiging naar een evenement, heeft Sony de Xperia Z4 namelijk rusting aangekondigd in Japan. Voor een toestel waarvan verwacht wordt dat hij over de hele wereld verkocht moet worden, is dat een iets te kleine aankondiging. Dat heeft te maken met het feit dat de Xperia Z4 tot op heden alleen in Japan verkrijgbaar zal zijn. Voor welke prijs dit is, is nog onbekend.

Wereldwijde Xperia Z4 op komst?

Maar de Xperia Z4 zal uiteindelijk ook Japan niet gaan verlaten voor de rest van de wereld. Volgens een nieuw gerucht gaat Sony een totaal nieuwe smartphone introduceren. Die zou wel beschikbaar zijn voor de rest van de wereld, en het toptoestel van Sony in 2015 worden. Deze smartphone zou aan het einde van mei aangekondigd moeten worden, en een verschil hebben met de huidige Xperia Z4 die in Japan aangekondigd is. Hoe dit verschil zich zal uitten, moet nog maar blijken. Waarschijnlijk komende hier de volgende maand wel verschillende leaks van naar buiten.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x