‘Samsung Galaxy S6 Active komt eraan’

samsung

De Samsung Galaxy S6 die vorige week aangekondigd werd door Samsung, beschikt niet over de water- en stofdichtheid van bijvoorbeeld de Galaxy S5. Mocht je toch een Galaxy S6 willen die tegen water en stof kan, dan is er goed nieuws. Het ziet er namelijk naar uit dat Samsung de Galaxy S6 Active uit gaat brengen.

Dit is op te maken uit een zogenaamde user-agent-profile op de website van Samsung. Hier is een Samsung smartphone te vinden met het modelnummer SM-G890A. Dit lijkt er op het modelnummer van de Galaxy S5 Active, SM-870A. Daarom wordt verwacht dat dit de Active versie van de Galaxy S6 zou zijn.

De Samsung Galaxy S6 Active zal waarschijnlijk erg overeenkomen met de specificaties die de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge ook hebben, waaronder het QHD-scherm. Je hoeft echter niet te verwachten dat de S6 Active net zo dun wordt als de Galaxy S6. De Galaxy S6 Active zal namelijk een stuk robuuster worden waardoor hij beter beschermd is tegen van alles.

De aankondiging van dit toestel kunnen we over een maand of twee verwachten. Vorige versies van de Active-smartphone kwamen namelijk altijd zo’n twee maanden na de introductie van het reguliere model.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x