‘Samsung Galaxy S Edge bevestigt in broncode’

samsung-galaxy-s-edge-vodafone

Het begint er steeds sterker op te lijken dat de Samsung Galaxy S6 een Edge variant krijgt. Dit is een smartphone met een gebogen scherm om de zijkant heen, of zelfs aan beide kanten. Het lijkt er nu op dat deze variant er zeker aan zit te komen, en de naam Galaxy S Egde zal krijgen.

Dit is namelijk op te maken uit de broncode van Vodafone Nederland, zo heeft GalaxyClub ontdekt. Hier wordt de naam Galaxy S Edge duidelijk genoemd, en ook de mogelijkheid geboden om deze te pre-orderen. Deze telefoon zal dus ook naar Nederland toe komen, en misschien wel in een grotere oplage dan de beperkte Galaxy Note Edge.

Heel veel meer over de Galaxy S Edge is nog niet bekend, al gaat men ervan uit dat het toestel een kopie is van de Galaxy S6 qua specificaties. In dat geval zou het toestel een 5,5 inch QHD scherm krijgen, met een Exynos 7420 processor en 4 GB RAM met een 20 en 5 megapixel camera. Dat zijn in ieder geval de geruchten rond de S6, of die ook kloppen moet nog blijken.

Op 2 maart zal Samsung waarschijnlijk de Galaxy S6 en de Galaxy S Edge aankondigen, tijdens het MWC in Barcelona. Tegen die tijd zal zo’n beetje alles wel bekend zijn over de telefoons, al weet je maar nooit.

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x