Prijs HTC One M9 lijkt bekend

best-buy-prijs-one-m9

Over minder dan een uur zal HTC het podium in Barcelona betreden om de HTC One M9 aan te kondigen. Deze smartphone is ondertussen al te zien op de website van BestBuy (een Amerikaanse keten á la Mediamarkt) inclusief de prijs. De prijs voor de HTC One M9 zou in Amerika 649 dollar worden, dit zou waarschijnlijk betekenen dat ed HTC One M9 in Nederland verkrijgbaar wordt voor 649 euro.

Ook worden de specificaties van de One M9 nog maar eens bevestigd. De One M9 krijgt een 5 inch Full HD scherm, een Snapdragon 810 octa-core processor, 3 GB RAM en 32 GB interne opslag die uitbreidbaar is. Voor de camera’s kiest HTC voor een 20 megapixel camera op de achterkant, en de voorkant krijgt een 4MP Ultrapixel camera. De capaciteit van de batterij wordt niet genoemd, maar die wordt verwacht op 2840 mAh. Verder is Android 5.0 ‘out of the box’ geïnstalleerd op de One M9.

Nog een klein uurtje, en dan weten we alles over deze nieuwe telefoon van HTC. Ook zullen we meer te weten komen over andere apparaten die HTC wellicht aan gaat kondigen. Zo komt er waarschijnlijk ook een HTC One M9 Plus en een HTC smartwatch.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x