Plastic HTC One M8 Ace krijgt Galaxy S5 specificaties

HTC-One-M8-Ace-plastic

HTC is erg trots op het feit dat zij een high-end smartphone verkopen met een metalen behuizing, en laten dit ook merken. Met de HTC One M8 bijvoorbeeld. Nu gingen er voorheen geruchten over een plastic variant van de HTC One M8, en die worden weer opgewekt omdat Engadget zegt van een betrouwbare bron gehoord te hebben dat de One M8 Ace er inderdaad aan zit te komen.

Deze plastic versie zou dezelfde specificaties gaan krijgen als de Samsung Galaxy S5, namelijk een Snapdragon 801 quad-core processor op 2.5 GHz en een 5 inch 1080p scherm. Het grote verschil zou hem gaan zitten in de prijs. Waar de Galaxy S5 zo’n 650 euro kost, zou de plastic HTC One M8 rondom de 500 euro gaan zitten. Wel ontbreken er bij de One M8 dan waarschijnlijk een vingerafdrukscanner en een hartslagmeter.

Helaas heeft HTC zelf hier nog niks over los gelaten, maar dat gebeurt misschien wel als Samsung zelf een metalen Galaxy S5 uitbrengt: Galaxy S5 Prime.

Ace zou hier overigens nog als codenaam gelden, en het zou dus zomaar kunnen zijn dat de plastic telefoon van HTC een andere naam gaat krijgen, wellicht wel HTC One Up waar HTC een keer naar hintte in een video over de M8.

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x