LG hoopt op 10 miljoen verkochte LG G4 exemplaren

lg-g4-nieuws

LG hoopt dat de LG G4 minimaal 10 miljoen keer verkocht gaat worden. Het toestel moet nog aangekondigd worden (waarschijnlijk in april of mei) maar insiders zouden al wel weten dat dit het doel van LG wordt.

Prototypes van de LG G4 zouden in ieder geval al goed zijn ontvangen bij enkele providers. Deze providers mochten alvast even (achter gesloten deuren) testen met de nieuwe G4 van LG.

LG belooft dat de LG G4 erg zal verschillen van zijn voorgangers (iets wat we Samsung ook al hoorde zeggen over de Galaxy S6). Hier zou rekening gehouden worden met een nieuwe design, verbeterde gebruikers ervaring en de beste hardware. LG wil daarnaast graag doorgroeien op het succes van de LG G3.

Cho Juno, het hoofd van de mobiele tak binnen LG, heeft gezegd dat de LG G3 tot op heden zo’n 6 à 7 miljoen keer over de toonbank gegaan is. De LG G4 zou dit in ieder geval moeten verbeteren, en dit zou gebeuren aan de hand van een hele uitgebreide marketing campagne in Amerika en Europa.

Het is overigens nog duidelijk te zien dat er nog een groot gat zit tussen de top van de markt (Samsung) en LG. Pas geleden werd namelijk bekend dat de Galaxy S6 van Samsung al 15 miljoen keer verkocht is. Cijfers waar LG momenteel alleen nog maar van kan dromen.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x