Extra scherm Galaxy S Edge krijgt geen extra functionaliteit

samsung-galaxy-s6-edge-t-mobile

Naast de Samsung Galaxy S6 wordt er ook een versie verwacht van de Galaxy S6 die een kopie zal zijn qua specificaties, maar met een gebogen scherm aan beide kanten. Dit heeft Samsung al eerder gedaan met de Galaxy Note 4 en de Galaxy Note Edge. Bij de Galaxy Note Edge is het mogelijk om het extra scherm wat functionaliteiten te geven, volgens een bericht uit de Koreaanse media hoeven we dit niet voor de Galaxy S Edge (of Galaxy S6 Edge of Galaxy S Dual Edge, steeds meer onduidelijkheid bestaat over wat de naam zal worden) te verwachten.

Dit komt dan wel redelijk overeen met eerdere geruchten. Die zeiden namelijk dat we het gebogen scherm van de Galaxy S6 variant niet zo erg hoefde te verwachten als Samsung bij de Galaxy Note Edge gedaan heeft. Hierdoor zou het toestel beter bediend moeten worden, maar wat is dan de toegevoegde waarde van die extra schermen aan de zijkant?

Zondag 1 maart zullen we alles te weten komen over deze smartphones, en waarom Samsung besloten zal hebben om de functionaliteit van de extra schermen weg te halen. Maar misschien zijn deze geruchten wel verkeerd, en is het ook gewoon mogelijk om daar snelkoppelingen naar applicaties te maken, we zullen het zien.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x