‘Dit worden de kleuren van de HTC One M9’

onem9

Heel veel nieuws is er ondertussen niet meer te vertellen over de HTC One M9 die aanstaande zondag aangekondigd gaat worden. Specificaties, afbeeldingen en zelfs de prijs zijn ondertussen al gelekt, en worden door onderlinge geruchte bevestigd. Omdat de afbeeldingen van de HTC One M9 al gelekt zijn, zijn eigenlijk ook de kleuren niet meer heel erg nieuw voor ons. Toch weet Twitteraar @upleaks nog wel wat te zeggen over deze kleuren.

Hij weet namelijk te vertellen dat HTC ervoor kiest om drie verschillende kleurencombinaties te gebruiken voor de One M9. En wel de volgende:
1. Een model dat enkel uit grijs bestaat (Dark Gunmetal om precies te zijn).
2. Aan de voorkant goud, de achterkant van zilver
3. Een model dat enkel uit een gouden kleur bestaat.

We kunnen eigenlijk ook niet verwachten dat HTC de telefoon in meerdere kleuren uit zal brengen. Dit zijn namelijk toch wel een beetje de standaard kleuren die HTC altijd voor de telefoons geeft (met uitzondering van de combinatie tussen goud en zilver). Waar we meer naar uit kunnen gaan kijken is de HTC One M9 Plus of misschien een Windows variant van de HTC One M9, net zoals die er ook (uiteindelijk) kwam voor de One M8.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x