Top 3 ‘Beste Prepaid Provider’ 2022-2023

De grootste simkaart vergelijker van Nederland, prepaidsimkaart.net, bekroont mobiele aanbieder Simyo tot Beste Prepaid Provider van 2022-2023. Tijdens deze verkiezing worden Nederlandse telecomaanbieders vergeleken op meerdere criteria op het gebied van prepaid.

Top 3 ‘Beste Prepaid Provider’ 2022-2023:

  1. Simyo – 223 punten
  2. Vodafone – 205 punten
  3. KPN – 198 punten

Totaal aantal te behalen punten: 269

Simyo en marketingbureau BlooSEM laten weten blij te zijn met de overwinning. “Een mooie mijlpaal om al tien jaar op rij de Beste Prepaid Provider te zijn. Wij zijn vereerd dat Simyo weer gekozen is. We verbeteren continu onze prepaid dienstverleningen zodat we de beste service aan onze klanten kunnen bieden. Op naar het elfde jaar op rij!”

Het doel van de verkiezing is om meer inzicht te brengen in de Nederlandse prepaid markt. Daarom vergelijken PrepaidSimkaart.net en PrepaidSimkaarten.nl aanbieders ieder jaar op een vooraf vastgestelde hoeveelheid beoordelingspunten. 

Simyo onderscheidt zich op het vlak van klantenservice en prepaid internetsnelheid, en behaalt verder veel punten in categorieën als tarieven en keuze van de bezoekers (via polls). 

Donat Berisha (Business Strateeg PrepaidSimkaart.net): “Prepaid is voor veel Nederlanders de beste oplossing voor een mobiele aansluiting. Daarom brengen we ieder jaar de prepaid markt volledig in kaart. Voor de verkiezing van dit jaar hebben we providers vergeleken op 34 beoordelingscriteria. Simyo heeft de meeste punten ontvangen en is daarom de beste prepaid aanbieder van 2022-2023.”De criteria zijn onderverdeeld in categorieën als tarieven en klantenservice. Alle categorieën en beoordelingscriteria van de Beste Prepaid Provider verkiezing van 2022-2023 zijn hier te vinden. De focuspunten voor de volgende verkiezing zijn prepaid 5G, eSIM, tarieven, en algemene wijzigingen in het prepaid aanbod van providers.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x