Hoe kies je moderne sieraden en accessoires?

Kleed je je graag modern? Dit kun je niet enkel terug laten komen in de kleding die je draagt, maar net zo goed in de accessoires die je uitkiest! Er zijn veel moderne sieraden en accessoires te vinden, die iedere look complimenteren. Dit zijn onze tips.

Slimme accessoires

Een van de grootste trends in de wereld van sieraden en accessoires, is die van slimme accessoires! We denken direct aan de smartwatch. Waar een smartwatch eerder enkel als functioneel item werd gezien, is dat vandaag de dag wel anders. De designs zien er namelijk fraai uit, wat maakt dat je een smartwatch ook als fashionable item kunt dragen. Mooi én functioneel – zo sla je dus twee vliegen in een klap. Uiteraard is het wel zaak om een leuk bandje uit te kiezen bij je smartwatch, om de look helemaal eigen te maken. Ga op zoek naar Fitbit bandjes in je favoriete stijl: van een goud Milanese bandje tot een zwart siliconen bandje. Er is voor iedere smaak iets te vinden. Of draag Galaxy Watch bandjes bij jouw smartwatch, om nog dichter bij de stijl van een oorspronkelijk horloge te blijven. Kies uit verschillende kleuren en afwerkingen, om dit tot je lievelingsaccessoire te maken.

Minimalistische designs

Qua looks is de minimalistische stijl onmiskenbaar bij moderne sieraden. Dit komt immers ook terug in moderne kleding: hoe minder poespas, hoe beter. Draag dit idee tevens door in de sieraden die je kiest. Of het nu gaat om ringen of oorbellen, er zijn veel minimalistische ontwerpen te vinden. Deze kennen doorgaans een eenvoudige look, zonder bijvoorbeeld steentjes of andere tierelantijntjes. Een subtiele steen is een optie, mocht je dit fraai vinden. Maar houd het bij een rustige kleur. De vorm kan echter wel weer opvallend zijn, om het sieraad toch tot iets bijzonders te maken. Asymmetrische vormen zijn geliefd, waar je maar naar kunt blijven kijken.

3D geprinte sieraden

Over de vorm van sieraden gesproken: wist je dat er 3D geprinte sieraden bestaan? Dit past natuurlijk tevens bij een moderne look! Deze sieraden kennen vaak een bijzondere uitwerking, met een futuristisch randje. Een 3D printer kan namelijk een heleboel vormen maken, die wellicht niet zomaar met de hand kunnen worden gevormd. Ga daarom eens voor een hanger aan een ketting die is gemaakt met een 3D printer. Nog leuker: haal een 3D printer in huis en maak zelf unieke creaties!

Sieraden van gerecycled materiaal

Duurzaamheid is een steeds belangrijker thema, ook als het aankomt op sieraden en accessoires. Het is dan ook niet gek dat er steeds meer sieraden van gerecycled materiaal worden gemaakt. Denk aan oorbellen van gerecycled of fairtrade goud. Zo maak je ook nog eens een slimme keuze voor het milieu: zo’n sieraad draag je met extra veel trots. Met vintage sieraden maak je deze keuze trouwens ook, aangezien er geen nieuwe materialen worden verbruikt. Maar dan moet zo’n sieraad natuurlijk wel weer de moderne styling kennen, waar je zo naar op zoek bent.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x