Zo kies je de juiste bescherming voor jouw toestel

Je telefoon en daarbij behorende items zijn nu eenmaal erg prijzig en dan wil je deze natuurlijk goed beschermen. Je telefoon en bijvoorbeeld je Airpods gebruik je dan ook meerdere keren per dag. Gemiddeld wordt een telefoon minimaal 50 keer per dag opgepakt ook al worden er geen meldingen weergegeven. Veel mensen bekijken hier ook enkel de tijd op of het is een gewoonte geworden om even op je telefoon te kijken of je berichten hebt. Hierdoor zit een ongeluk in een klein hoekje en kan het maar zo gebeuren dat jouw kostbare items uit je handen vallen. Om deze goed te beschermen is het belangrijk dat je de juiste bescherming gebruikt, maar hoe kies je de juiste bescherming voor jouw toestel? Lees dan snel verder voor een aantal handige tips. 

Om welk toestel gaat het?

Ten eerste is het belangrijk om te bepalen welk toestel je precies hebt. Voor ieder model en merk zijn er verschillende hoesjes beschikbaar. Heb je bijvoorbeeld een iPhone 13, maar had je hiervoor een iPhone 11? Dan kun je dezelfde hoesjes niet meer gebruiken. Het is belangrijk om zo snel mogelijk of het liefst direct bij aanschaf van een nieuwe telefoon direct een passend hoesje aan te schaffen. Op deze manier is je toestel direct goed beschermt. Dit geldt niet alleen voor je telefoon, maar ook voor je andere kostbare items, zoals bijvoorbeeld je Airpods. Voor je Airpods zijn er ook verschillende passende hoesjes te koop. Ook hierbij is het belangrijk om te bekijken welk model je hebt, want ook hiervoor zijn verschillende hoesjes beschikbaar. Maak je daarnaast gebruik van een draadloze oplader? Houd dan rekening met het materiaal van het hoesje dat je aanschaft. de meeste hoesjes gemaakt van leer en kunststof vormen geen probleem voor het draadloos opladen van je iPhone.

Bescherm het glas

Naast je toestel aan de buitenkant te beschermen is het ook erg belangrijk om het glas van je toestel te beschermen. Dit is vaak de meest kwetsbare kant van je toestel, maar ook gelijk de meest kostbare. Wanneer dit dus kapot gaat, zal het aardig wat geld kosten. Om dit te voorkomen is het verstandig om een screenprotector over het glas heen te plakken. Ook hierbij is het belangrijk om op het model te letten. Niet alleen je telefoon, maar ook andere apparaten zoals een Apple Airtag kun je voorzien van Apple Airtag hoesjes en screenprotectors. Op deze manier kun je je Apple Airtag makkelijk aan je sleutelbos bevestigen en is het tegelijkertijd beschermt. 

Kortom, het is belangrijk om een goed passend hoesje voor je toestel aan te schaffen. Om het scherm van je toestel te beschermen is het verstandig om een screenprotector over je scherm heen te plakken. Zo komen krassen en barsten niet direct in je scherm, wat je een hoop kosten zal besparen. 

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x