Deze nieuwe videogames kunnen we in 2021 verwachten

playstation

Wie van gamen houdt, zal reikhalzend uitkijken naar 2021! Het komende jaar wordt de release van een groot aantal nieuwe spellen verwacht. Zo staat voor januari de introductie van onder meer Dragon Ball Z: Kakarot gepland. Evenals dat The Walking Dead: Saint & Sinners naar alle waarschijnlijkheid uitkomt in januari. Het zijn slechts twee voorbeelden van spellen die in het komende jaar worden uitgebracht. Voor veel van deze spellen zal gelden, dat ze voor alle consoles uitkomen (Playstation 4, Playstation 5, Xbox One en Xbox Series X).

In dit artikel zetten we een aantal van de beste spellen uit 2021 voor je op een rijtje. Zet jij de release van deze games alvast in de agenda? Het voorkomt dat je te laat bent met het plaatsen van een pre-order. Naar welke spellen kijk jij momenteel al uit?

Hitman III als vervolg op Hitman II

Een van de eerste games die in 2021 beschikbaar zal komen is Hitman III. Het is een logisch vervolg op de twee vorige delen. In Hitman III draait het om actie en avontuur. Als huurmoordenaar ga je op zoek naar mogelijkheden om vijanden zo geruisloos mogelijk te doden op goed beveiligde locaties. Lukt het jou om de beveiligers hier te slim af te zijn? Iets wat noodzakelijk is om het level te kunnen halen. Geen snelle actie, maar een strategische aanval! Lukt het jou om alle levels te doorlopen?

Far Cry 6 als alternatief met meer actie

Ben je op zoek naar een spel met meer actie? Kies in dat geval voor Far Cry 6! Al jaren behoort deze game serie tot de populairste spellen onder gamers. Niet voor niets, want Far Cry 6 biedt uitdagende levels. In een kleurrijke omgeving is het jouw taak om de natie naar zijn oude glorie te herstellen. Verdrijf de dictator en neem de macht om te werken aan het herstel van het land. Je bent een ware guerrillastrijder, die het samen met anderen opneemt tegen het zittende regime. Een uitdagend spel, waar je uren plezier aan zal beleven!

Sportspellen in 2021 voor jouw console

Naast de verschillende games waarin avontuur, strategie en actie centraal staan, worden er ook diverse sportspellen verwacht in het komende jaar. Het zijn veelal vervolgdelen van reeds bestaande games. Denk bijvoorbeeld aan FIFA 22, welke in het laatste kwartaal van ieder jaar geïntroduceerd wordt. Wist je dat je FIFA 21 kunt spelen op de Xbox Series X en PS5, als je deze overweegt aan te schaffen in het komende jaar?

Andere sportspellen die in 2021 verwacht worden zijn onder meer NBA Live en NHL. De spellen worden allen geproduceerd door EA en behoren al tijden tot de populairste games op de Playstation en Xbox. Dat geldt in het bijzonder voor FIFA!

Gran Turismo 7 als racespel voor 2021

Houd je meer van autosport? Overweeg in dat geval de aankoop van Gran Turismo 7. Het is het vervolg op Gran Turismo 6. De trailer van dit nieuwe spel is veelbelovend! In een nog realistischere omgeving neem je het op tegen andere coureurs. Zeker wanneer je de game speelt op de nieuwste consoles van Microsoft en Sony profiteer je optimaal van de graphics die het spel je biedt!

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x