De toekomstige generatie telefoons staat klaar: deze modellen we in 2021 verwachten

iphone

Grote merken als Apple en Samsung brengen tegenwoordig jaarlijks nieuwe versies uit van hun belangrijkste mobiele telefoons. In sommige gevallen worden deze versie vergezeld door bijvoorbeeld een goedkoper model toestel, een telefoon met een sterk afwijkend formaat, enzovoorts. Ook voor 2021 wordt verwacht dat er diverse nieuwe telefoons op de markt gebracht zullen worden. Voor Samsung geldt dat dit naar alle waarschijnlijkheid de Samsung Galaxy S21 zal zijn. Het toestel wordt al in het eerste half jaar van 2021 verwacht.

Apple introduceert haar nieuwe iPhone vaak pas tegen het einde van het jaar, in september of oktober. Naar de presentatie van welke telefoon kijk jij het meeste uit? In dit artikel zetten we alvast een aantal verwachtingen en geruchten voor je op een rijtje!

Nieuwe Samsung Galaxy S21 in 2021 geïntroduceerd

Het meest hardnekkige en betrouwbare gerucht is de introductie van de Samsung Galaxy S21 in 2021. Het is de logische opvolger van de Samsung Galaxy S20 van vorig jaar. Waar in eerste instantie verwacht werd dat de Galaxy S21 pas in maart van 2021 geïntroduceerd zou worden, spreekt men nu al van januari. Een stuk eerder dus! Nog onduidelijk is welke modellen van de Galaxy S21 zullen worden uitgebracht door Samsung. In 2020 waren dit de Galaxy S21, de Galaxy S21+ en de Galaxy S21 Ultra. Het ligt in de lijn der verwachting dat ook in 2021 drie nieuwe modellen zullen verschijnen.

Belangrijk voordeel van de Samsung Galaxy S21 zou zijn, dat deze met een nieuwe camera wordt uitgevoerd. Het zou gaan om een triple camera, waarbij de Samsung Galaxy S21 Ultra mogelijk zelfs met een vierde cameralens zou worden uitgevoerd. Geruchten die bij menig liefhebber van deze telefoons een lach op het gezicht zullen toveren.

Pas eind 2021 een nieuwe iPhone

Zoals eerder al aangehaald werd, introduceert Apple haar nieuwe iPhone over het algemeen pas tegen het einde van het jaar in september of oktober. De verwachting is dat dit ook voor 2021 zal gelden. In 2020 werd de iPhone 12 op de markt gebracht, als opvolger van de iPhone 11. Het heeft er alle schijn van, dat dit model in 2021 opgevolgd zal worden door de iPhone 13. In sommige gevallen kiest Apple voor een andere benaming. Dit was bijvoorbeeld het geval bij de iPhone 10, welke de naam iPhone X droeg.

Of er naast de iPhone 13 ook een ander toestel komt is onduidelijk. Evenals dat er nog maar weinig geruchten zijn over de specificaties van dit nieuwe toestel van Apple. Vanzelfsprekend mag verwacht worden, dat deze specificaties passen bij hetgeen Samsung haar klanten biedt. Beide telefoons concurreren al jaren met elkaar.

Telefoons van diverse andere merken

Naast de nieuwe iPhone en de hernieuwde versie van de Samsung Galaxy zullen er nog diverse andere telefoons worden uitgebracht. Hoewel het marktaandeel van deze overige merken aanzienlijk kleiner is, betekent dit niet dat de kwaliteit van de toestellen veel minder is. Reden genoeg om ook nieuwe toestellen van bijvoorbeeld Huawei in de gaten te houden.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x