Simpel biedt abonnement aan met onbeperkt bellen

simpel-logo

De virtuele provider Simpel heeft een nieuwe actie voor de sim only abonnementen, waar onbeperkt bellen en onbeperkt sms’en in verwerkt zit. Daarnaast krijg je ook nog minimaal 1 GB data erbij, voor slechts 10 euro per maand. Simpel wil hiermee een revolutie op de telecommarkt ontketenen.

Belrevolutie actie van Simpel

Deze actie van Simpel zal de naam Belrevolutie gaan dragen, en houdt dus voornamelijk in dat je onbeperkt kan bellen en sms’en. Er zijn drie verschillende abonnementsvormen beschikbaar, namelijk met 1, 2 of 3 GB aan data. Het mobiele netwerk dat gebruikt is het 3G netwerk van T-Mobile. Hiermee heb je de beschikking over een downloadsnelheid van maximaal 14 Mbps en een uploadsnelheid van 2 Mbps. Onbeperkt betekent niet echt onbeperkt in dit geval. Onbeperkt zal gelden voor consumenten ‘met een normaal gebruik’. Mocht je dus de hele dag (24 uur lang) gebruik maken van het bellen, dan zal Simpel je een rekening toe gaan sturen. Maar bij normaal gebruik zal je dit alles wel onbeperkt kunnen doen.

Zoals gezegd zijn er drie verschillende sim only abonnementen die je kan kiezen bij deze actie van Simpel. Het goedkoopste abonnement met 1 GB data kost slechts 10 euro per maand. Hier zit dus ook het onbeperkt bellen en sms’en in. Mocht je wat meer data willen hebben, dan kan je ook kiezen uit 2 of 3 GB. Daar betaal je respectievelijk 15 en 20 euro voor.

Simpel zegt zelf dat het met deze actie zo’n 40 procent onder de prijzen van de concurrent is gaan zitten. Deze actie loopt tot en met 31 december, mocht je dus een interessant sim only abonnement af willen sluiten, dan heb je nog ruim een maand de tijd om dat bij Simpel te doen.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x