‘Galaxy Note 5 en S6 Edge Plus presentatie op 13 augustus’

SamsungTeaser_2015-07-21

Samsung heeft bekend gemaakt dat het een Unpacked evenement op 13 augustus zal houden. Samsung geeft niet helemaal (of beter gezegd helemaal niet) aan wat we hier kunnen verwachten, maar het ligt natuurlijk voor de hand dat het hier gaat om de Galaxy Note 5 en de Galaxy S6 Edge Plus waar al een tijdje over gespeculeerd wordt.

Verwachtte specificaties

De Galaxy Note 5 zal de vijfde smartphone zijn in de Note-serie van Samsung, en zal weer beschikken over een 5,7 inch scherm met een QHD resolutie. Verder zou er een Exynos 7422 processor in zitten, en beschikt het over 4GB RAM.

De Galaxy S6 Edge Plus wordt een grote variant van de Galaxy S6 Edge, net zoals de Note 5 eigenlijk een grote variant wordt van de Galaxy S6. De S6 Edge Plus komt waarschijnlijk met een Exynos 7420 processor en 3 GB RAM op de markt. Wel zal het ook over een 5,7 inch QHD scherm beschikken. Daarnaast zouden beide smartphones op de nieuwste beschikbare versie van Android Lollipop, 5.1.1, draaien met de TouchWiz-skin van Samsung. De release van beide telefoons wordt al een week na de presentatie verwacht, op 21 augustus. Of deze datum ook geldt voor Nederland, is niet bekend.

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x