Samsung Galaxy S6 (Edge) cashback actie

samsung-cashback-galaxy-s6

Mocht je twijfelen of je een Galaxy S6 of Galaxy S6 Edge wilt gaan kopen, dan is dit het moment om toe te slaan. Samsung geeft namelijk 100 euro cashback op de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge. Wanneer je een van de twee toestellen binnen de actieperiode koopt, geeft Samsung je 100 euro terug als cashback actie!

Bekijk hier de Samsung Galaxy S6 aanbiedingen

Bekijk hier de Samsung Galaxy S6 Edge aanbiedingen

De Galaxy S6 en S6 Edge behoren tot de beste smartphones van 2015, en zullen nog een aantal jaren goed meekomen. Beide toestellen zijn qua hardware vrijwel identiek aan elkaar, en beschikken over een eigen octa-core processor, een 5,1 QHD scherm, 3GB RAM, 32 GB opslag en een 16 megapixel en 5 megapixel camera respectievelijk achter- en voorop het toestel. De Galaxy S6 Edge heeft een scherm die om de zijkanten heen gaat, wat hem wat onderscheidt van de Galaxy S6. Ook is de batterijcapaciteit iets hoger, omdat er een stukje extra scherm bijzit. Beide toestellen draaien daarnaast op Android 5.1.1 Lollipop, de laatste versie die op dit moment beschikbaar is.

Samsung Galaxy S6 cashback actie

De cashback actie voor de Galaxy S6 dus. Als je tussen 13 en 31 juli 2015 een Galaxy S6 (Edge) koopt, dan kan je via Samsung de cashback aanvragen. Dat doe je hier. De actievoorwaarden zijn hier te vinden, daar wordt genoemd dat je de Galaxy S6 tussen 13 en 31 juli gekocht moet hebben, wat vermeld staat op de factuur. Geen kleine lettertjes, gewoon harde cash :). Samsung probeert het geld binnen acht weken op je rekening te plaatsen.

Deze actie geldt eigenlijk voor alle winkels in Nederland, maar misschien is het wel even goed om na te gaan of het inderdaad het juiste model is, die Samsung in de voorwaarden gezet heeft.

Bekijk hier de Samsung Galaxy S6 aanbiedingen

Bekijk hier de Samsung Galaxy S6 Edge aanbiedingen

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x