Honor 7 heeft na een week al 9 miljoen pre-orders

honor-7-foto

De Huawei Honor 7, het toestel dat op 30 juni in China is aangekondigd. is tot op heden goed ontvangen. De teller staat op het moment op 9 miljoen pre-orders voor deze smartphone. De smartphone komt in Europa waarschijnlijk op de markt als de Honor 7.

Honor 7 specificaties

De Honor 7 heeft een Full HD scherm van 5,2 inch met een metalen behuizing. Als processor wordt er gebruik gemaakt van de HiSilicon Kirin 935 octa-core processor geklokt op 2,2 GHz. In samenwerking met de 3 GB RAM aan boord, zouden de prestaties van de Honor 7 meer dan prima moeten zijn. Daarnaast is er op de achterkant een 20 megapixel camera geplaatst, en heeft de Honor 7 de beschikking over een vingerafdrukscanner. Met de batterijcapaciteit van 3100 mAh moet de Honor 7 makkelijk de dag doorkomen.

Honor verkoopcijfers

Honor, onderdeel van Huawei, is opgericht in 2014. In dat jaar verkocht het bedrijf zo’n 20 miljoen smartphones, net als in de eerste zes maanden van 2015. Dat Honor de Honor 7 nu al 9 miljoen keer verkocht heeft, laat nog maar eens zien dat het een serieuze speler kan gaan worden op de smartphone markt.

De Honor 7 die laatst aangekondigd is, is er speciaal voor de Chinese markt. Wel wordt er ook nog een Europese versie verwacht, die dan ook op het netwerk in Nederland gewoon goed moet werken. In China wordt de Honor 7 momenteel voor een omgerekende prijs van 289 euro verkocht, of dit ook de adviesprijs voor Nederland gaat worden, is nog onbekend.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x