WhatsApp groeit: 800 miljoen actieve gebruikers

Whatsapp

De berichten app WhatsApp blijft maar als kool groeien. Momenteel maken maandelijks zo’n 800 miljoen mensen gebruik van de dienst. Dit is een groei van maar liefst 100 miljoen ten opzichte van januari van dit jaar.

De CEO van WhatsApp, Jan Koum, maakte deze cijfers bekend op Facebook. Hier maakt hij nog eens duidelijk dat het gaat om actieve gebruikers, en niet zomaar om mensen die zich registreren en daarna de applicatie nooit gebruiken. WhatsApp hoopt aan het einde van dit jaar de magische grens van 1 miljard actieve gebruikers te behalen.

De laatste tijd is WhatsApp enkele veranderingen ondergaan. Zo is de komst van de web versie mogelijk gemaakt, kan je momenteel ook bellen via VoIP met WhatsApp (net als de berichten ook gratis, kost enkel data) en is er een update uitgekomen voor Material Design voor WhatsApp. Met deze ontwikkelingen, en de ontwikkelingen in landen als India en Brazilië waar smartphones steeds gebruikelijker worden, zal WhatsApp waarschijnlijk die grens van 1 miljard wel aan kunnen tikken voor het einde van het jaar.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x