Nog meer Xperia Z4 foto’s verschijnen online

xperia-z4-fotos-nieuw

En weer zijn er foto’s opgedoken van een werkende Sony Xperia Z4. Het toestel van Sony laat zich de laatste tijd steeds vaker zien, iets wat een aanstaande aankondiging steeds aannemelijker maakt.

Op de foto’s is alweer te zien dat het design van de Xperia Z4 niet echt zal verschillen van eerdere Xperia Z-toestellen. Heel veel speciaals is er dus niet te verwachten van het design. Ook wat betreft enkele features blijft Sony bij de filosofie van eerdere toestellen. Dat hoeft echter niet te betekenen dat het iets slechts is. In dit geval gaat het namelijk over de waterdichtheid van de Xperia Z4. Momenteel is het bij de Xperia Z-smartphones nog nodig om het klepje van de USB poort dicht te doen, maar dat zou bij de Xperia Z4 niet meer nodig zijn. Een klein detail, maar toch een handige vooruitgang ten opzichte van de eerste telefoons.

Andere specificaties van de Xperia Z4 zijn onder anderen het 5,1 inch Full HD scherm, de octa-core Snapdragon 810 processor, 3 GB RAM, 32 GB opslagruimte en een 3400 mAh batterij. De camera’s maken gebruik van een 20,7 megapixel camera aan de achterkant en 5 megapixel aan de voorkant.

Wanneer de Sony Xperia Z4 nou precies op de markt gaat komen, is helaas nog onbekend. Laat staan wanneer Sony deze smartphone eindelijk eens aan gaat kondigen. De laatste tijd verschijnt de Xperia Z4 steeds vaker in het nieuws, waardoor je toch zou denken dat het nabij is. Zeker als het, zoals in dit geval, gaat om werkende versies.

Voor alle gepubliceerde foto’s, zie de website van het Vietnamese SonyFan.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x