LG G4 teaser video onthult betere camera

LG-G4-camera-teaser

Op 28 april is het zo ver voor LG. Dan zal het bedrijf de LG G4 aan gaan kondigen. Om hier wat media aandacht voor te krijgen, heeft het bedrijf een officiële teaser video van de LG G4 uitgebracht, en bevestigt het bedrijf daarnaast ook de naam LG G4.

Deze teaser over de LG G4 gaat voornamelijk over de camera die de smartphone krijgt, en specifieker het diafragma. Deze zou een diafragma van f/1.8 krijgen, waarmee hij iets groter is dan de f/1.9 van Samsung’s Galaxy S6. Waarschijnlijk zal de G4 ook weer de functie laser autofocus krijgen. Hierdoor kan je sneller een scherp beeld hebben, waardoor je sneller een goede foto kan maken. De camera die de LG G4 zou krijgen, zal waarschijnlijk 20 megapixels hebben.

Andere LG G4 specificaties

Qua scherm zal de LG G4 niet heel erg veel verschillen van de LG G3. Het schermformaat zou ook 5,5 inch bedragen met een QHD (1440 x 2560 pixels) resolutie. Wel kondigde LG onlangs een nieuw QHD scherm aan, welke gebruikt zal worden voor de G4. Dit scherm zal kleuren nog beter weer moeten geven. Verder zal er een Snapdragon 810 processor en 3 GB RAM aanwezig zijn.
Het design van de LG G4 kan overigens een beetje gekromd zijn.

Kijk hieronder de teaser, waar LG ook de naam LG G4 gebruikt, zodat we zeker weten dat het daarover gaat!

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x