Huawei P8 teaser: ‘maak je klaar voor nieuw licht’

Huawei-P8-teaser-video

Binnenkort, over iets meer dan een week, zal Huawei de Huawei P8 aan gaan kondigen op een eigen evenement in Londen. Deze datum komt steeds dichterbij, en daarom wil Huawei graag dat de aandacht naar hun toe gaat. LG brengt in dezelfde periode namelijk ook de LG G4 uit, en beiden willen ze natuurlijk zo veel mogelijk consumenten trekken.

Huawei heeft een teaser video online gezet, die over de Huawei P8 zou gaan. In het begin verwijzen naar poëzie van Aristotle, die op pagina 8 zou staan. Dit zou een bevestiging kunnen zijn voor de naam P8. In de video wordt niet heel erg veel duidelijk over de Huawei P8, maar laat ons waarschijnlijk meer zien van een feature van de Huawei P8.

In de video wordt namelijk een hoop licht opgevangen, en naar een man toe gezogen. Waarschijnlijk wil Huawei hier mee aangeven dat de camera van de Huawei P8 met zijn camera’s veel licht in donkere situaties kan opvangen. Hierdoor kan je betere foto’s maken. Deze camera’s zouden volgens de laatste geruchten 13 megapixel achterop zijn, en 8 megapixel voorop.

Andere specificaties van de Huawei P8 bedragen een 5,2 inch Full HD scherm, octa-core Kirin 935 processor, 3 GB RAM, 32 GB (uitbreidbare) opslag en een 3000 mAh batterij. Ook gaan er geruchten over een Huawei P8 Lite. Deze telefoon zou wat mindere specificaties krijgen dan de P8, en een kleiner 5,0 inch scherm hebben. Heel erg veel over dat toestel is nog niet duidelijk, dus we zullen zien wat Huawei daar mee gaat doen op 15 april.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x