Nieuwe processor voor de Huawei P8

huawei-ascend

De Huawei P8 zou volgens eerdere berichten de eigen Kirin 930 processor krijgen. Nieuwe berichten spreken dit tegen, en noemen de Kirin 935 processor als dé processor voor de Huawei P8.

Klinkt goed, zou je zeggen. Nieuwe en snellere processor. Deze nieuwe processor (overigens ook octa-core) zou vooral op het grafische gebied een verbeterpunt zijn. Toch zou dit ook een nadeel hebben, deze Kirin 935 processor zou namelijk minder efficiënt zijn. En dat kan nadelige gevolgen hebben voor de batterijduur van de Huawei P8.

Verder over de Huawei P8

Naar verwachting zal Huawei de P8 op 15 april aankondigen. Uitnodigingen voor een evenement zijn namelijk de deur uit. De P8 wordt waarschijnlijk voorzien van een 5,2 inch Full HD scherm, 3 GB RAM, 32 GB interne opslag, een 13 megapixel camera op de achterkant en een 2600 mAh batterij maken het plaatje compleet. Echter is nog niks echt bevestigd kunnen worden, en is het wachten op Huawei als ze deze telefoon officieel maken.

Ook gaan er geruchten in het rond dat Huawei met een ‘mini’ versie van de P8 uitgebracht wordt. Dit toestel, dat momenteel de naam Huawei P8 Lite draagt, zou een 5 inch HD scherm krijgen met 2 GB RAM en een minder krachtige processor (wellicht wél de Kirin 930).

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x