‘iPhone 6c achterkant verschijnt op foto’

iPhone-6c-achterkant

Vorige week hadden we het er over dat Apple in 2015 met drie verschillende iPhones komt. Dit zou de iPhone 6s zijn, met daarbij een goedkopere versie van de iPhone 6, de iPhone 6c, en de opvolger van de iPhone 6 Plus. De iPhone 6c zou daarbij nog het kleinere 4 inch scherm krijgen, waar de andere toestellen over minimaal 4,7 en 5,5 inch beschikken. Hierdoor is er voor ieder wat keus.

Van deze iPhone 6c is er een afbeelding opgedoken van de achterkant. Deze achterkant heeft ontzettend veel overeenkomsten met de iPhone 5c, maar er is ook een verschil te ontdekken bij de camera.

Het is in ieder geval duidelijk dat de iPhone 6c weer gebruik zal maken van het goedkopere plastic in plaats van metaal. Daarnaast zal het toestel ook weer in veel verschillende kleuren op de markt komen, getuige de afbeelding in het roze. Waar Apple zou kiezen voor een goedkopere behuizing, zal het toestel verder wel enkele eigenschappen overnemen van et huidige Apple topmodel. De geruchten gaan namelijk dat de iPhone 6c een NFC chip, een vingerafdrukscanner en Gorilla Glass zal hebben.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x