Samsung begint uitrol Android 5.0-update voor Galaxy S4

galaxy-s4-android-50

Gebruikers van de Samsung Galaxy S4 kunnen de nieuwe Android 5.0 Lollipop update gaan verwachten. Het bedrijf is namelijk begonnen met de Android 5.0 uitrol voor de Galaxy S4. Dit toptoestel uit 2013 kan daardoor ook eindelijk gaan spelen met de nieuwe functies die Android Lollipop met zich meebrengt en Material Design.

Android 5.0-update Galaxy S4

Mocht je een gebruiker zijn van de Galaxy S4, dan heb je deze update wellicht al voorbij zien komen, of hij komt binnenkort naar je toe. De nieuwe Android update is namelijk beschikbaar voor de S4. Hierdoor zou je onder andere een nieuwe manier van notificaties krijgen, deze worden op het vergrendelscherm getoond.

Daarnaast is er natuurlijk de update voor het Material Design, die het nieuwe design voorbeeld van Google volgt. Hierdoor is alles meer simplistisch en overzichtelijk geworden.

Als je de update uit gaat voeren, bedenk dan wel dat je enige ruimte nodig zal hebben voor de update. Het is aan te raden om meer dan 2 GB vrije ruimte over te laten, zodat je de update kan downloaden en installeren. Anders loop je halverwege de download vast, en dan moet je alles verwijderen en opnieuw downloaden. Nadat Android 5.0 geïnstalleerd is op je Galaxy S4 zal je ook wat minder opslagruimte tot je beschikking hebben, houd hier rekening mee bij het eventueel ergens anders opslaan van je bestanden.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x