‘Nieuwe foto’s LG G4 opgedoken, release in april’

lg-g4-fotos

Er zijn nieuwe afbeeldingen van de LG G4 opgedoken, het volgende vlaggenschip van LG die waarschijnlijk in april aangekondigd wordt. Naar verwachting wordt het toestel iets groter dan zijn voorganger, de LG G3, met 5,6 inch zou hij 0,1 inch groter zijn.

Volgens de Korea Herald zou de LG G4 release in april plaatsvinden. Dat is iets wat we al eerder gehoord hebben, dus kunnen we wel verwachten dat er enige waarheid in schuilt.

Op de foto’s zou een werkende LG G4 te zien moeten zijn, die wel een beetje wat weg heeft van de G3. De LG G4 zou komen met twee verbeterde camera’s van 16 en 5 megapixel, een 5,6 inch scherm met een QHD resolutie. Als processor zou de G4 gebruik maken van de Snapdragon 810 processor. Wat betreft het werkgeheugen, zou LG er nog niet helemaal uit zijn. Omdat de LG G4 met de Snapdragon 810 een 64-bits processor heeft, is er de mogelijkheid om gebruik te maken van 4 GB. Of hier ook voor gekozen wordt, is nog maar de vraag. Waarschijnlijk voldoet 3 GB RAM namelijk ook. Daarnaast komt het toestel ook meteen met Android 5.0 Lollipop en is het interface van LG netter gemaakt.

LG verwacht zelf veel van de G4. Eerder lieten ze namelijk doorschemeren dat ze maar liefst 10 miljoen exemplaren willen verkopen in het eerste jaar. Ter vergelijking, de LG G3 is tot op heden zo’n 7 miljoen keer verkocht.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x