Derde generatie Moto X te verwachten in september

moto-x-achterkant

De president van Motorola, Rick Osterloh, heeft in een vragenuurtje op Twitter onder #AskRickO wat weggegeven over de nieuwe Motorola Moto X. Er werd namelijk gevraagd naar de derde generatie van de Moto X smartphone, en op welke datum we die kunnen verwachten.

Het lijkt erop dat Motorola een jaarlijks schema bij wilt gaan houden, wat wel meer bedrijven doen. Dit willen ze ook doen voor de Moto X. Dit zou dan betekenen dat de we derde generatie van de Moto X kunnen verwachten in augustus of september van dit jaar.

Eerder in dit jaar kondigde Qualcomm en Motorola samen aan dat het volgende vlaggenschip van Motorola zal worden aangedreven door de Snapdragon 810 chip. Momenteel zijn er nog wat problemen met oververhitting voor de chip, maar die zijn hopelijk tegen die tijd opgelost.

Wellicht zal de Moto X wel niet deze warme chip gebruiken. Een Snapdragon 815 is namelijk in de ontwikkeling, en de Snapdragon 820 is ondertussen al aangekondigd. Wellicht zijn die op tijd klaar om de Moto X van dit jaar te voorzien van de benodigde rekenkracht, en daarbij lekker cool te blijven.

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x