Zo Bespaar je op de Aankoop Van Een Nieuwe Smartphone

smartphone-kiezen

Ga je binnenkort een nieuwe smartphone kopen? Dan is het slim om eerst even onze tips door te lezen. In dit artikel delen wij hoe je ervoor kunt zorgen dat je flink kunt besparen op een nieuwe smartphone. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor de telefoon die je graag wilt hebben.

1. Met een abonnement

Als je een nieuwe smartphone gaat kopen dan heb je hierbij altijd de keuze om er een abonnement bij te nemen. Veel mensen kiezen liever voor een Sim-only, maar nog steeds zijn smartphones in combinatie met een abonnement erg populair.

Wanneer je de smartphone in combinatie met een abonnement afsluit dan krijg je korting op de aankoopprijs van de telefoon. Je betaalt bovendien iedere maand een bedrag voor het abonnement in plaats van vooraf het gehele bedrag voor de smartphone.

2. Prijzen vergelijken

Vergelijk altijd de prijzen van de nieuwe smartphone bij verschillende aanbieders. De kans is groot dat je flink wat geld kunt besparen wanneer je meerdere telefoonwinkels met elkaar vergelijkt. Dit kan tientallen en soms zelfs ruim honderd euro op het aankoopbedrag schelen.

Er zijn op onze websites bij een groot aantal smartphones prijsvergelijkers toegevoegd. Hiermee kun je direct zien waar je de smartphone tegen de laagste prijs kunt krijgen zodat je hier veel minder zult betalen.

3. Extern geheugen

Ben je van plan om een nieuwe smartphone met veel geheugen te nemen? Er zijn een groot aantal modellen waarvan er verschillende versies met meer geheugen verkrijgbaar zijn. Je krijgt bijvoorbeeld twee of drie keer zoveel geheugen wanneer je een van de duurdere modellen koopt. Maar dit kan gelukkig een stuk goedkoper.

Want als je in plaats van het duurdere model een geheugenkaart koopt dan kun je gewoon het goedkopere model nemen. De geheugenkaart biedt dan de extra ruimte die het duurdere model zou bieden. Je kunt zelfs veel meer geheugen krijgen als je een van de nieuwste geheugenkaarten gebruikt.

4. Mobiele applicaties voor muziek

Om geheugen op de nieuwe smartphone te besparen kun je er ook voor kiezen om in plaats van muziek op de telefoon te zetten gebruik te maken van mobiele applicaties. Zo is Spotify een van de bekendste muziekapplicaties.

Bij Spotify hoef je de muziek niet op de telefoon op te slaan en kun je deze dus bereiken wanneer je wilt. Of je nu in de trein zit of thuis op de bank muziek wilt luisteren, Spotify staat altijd voor jou klaar. En dit scheelt ontzettend veel ruimte op jouw telefoon zodat je een goedkoper model kunt aanschaffen.

5. Ruil de oude telefoon in

Een groot aantal telefoonwinkels biedt speciale acties voor mensen die een nieuwe smartphone willen kopen. Wanneer zij via internet of in de winkel hun oude smartphone inruilen dan krijgen zij korting op de aankoop van een nieuw toestel.

Je kunt deze acties slim gebruiken om zo een nieuwe smartphone voor een lager bedrag te scoren. Een oude telefoon kan soms meer dan honderd euro waard zijn en hiermee voor een flinke korting op de aankoop van de nieuwe smartphone zorgen.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x