WhatsApp mijlpaal: 1 miljard downloads in Play Store

Whatsapp

WhatsApp is ondertussen al meer dan een miljard keer gedownload in de Google Play Store, en daarmee heeft het weer een nieuwe mijlpaal bereikt. Het precieze aantal downloads voor WhatsApp zijn onbekend, de miljoenen downloads van iOS of bijvoorbeeld Windows Phone zijn hierbij namelijk niet meegerekend. Dit gaat enkel om de WhatsApp downloads in de Play Store.

Sinds kort is te zien hoeveel downloads een applicaties (ongeveer) heeft, in de Play Store. WhatsApp behoort nu tot de categorie die tussen de 1 en 5 miljard downloads hebben. Vier andere applicaties hebben deze mijlpaal ook bereikt: Google Maps, Gmail, YouTube en Facebook. Gezien WhatsApp tot het eigendom van Facebook behoort, zijn er twee bedrijven die deze top vijf beheren: Google en Facebook.

Een kanttekening moet wel gemaakt worden bij dit aantal. Niet iedereen die deze applicaties downloadt, gebruikt hem ook daadwerkelijk. Daarnaast worden het aantal downloads geteld op hoeveel smartphones dit geïnstalleerd is. Als je overstapt naar een nieuwe smartphone, en WhatsApp downloadt, dan zit je dus al op twee. Desalniettemin zijn het toch grote aantallen die WhatsApp weet te bereiken.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x