Android Lollipop-update volgende week voor Xperia Z3

Xperia-Z3-Lollipop

Sony zal volgende week met de uitrol van Android 5.0 Lollipop naar de Sony Xperia Z3 beginnen. Dit is de eerste smartphone van Sony die deze update krijgt.

Sony heeft  namelijk op hun Franse Twitter account aangekondigd dat deze update komen gaat. We kunnen dus ook verwachten dat de update rond die tijd in Nederland aankomt. De Android Lollipop update voor de Sony Xperia Z3 is 1,2 GB groot en het updaten van je toestel duurt volgens Sony zo’n 20 minuten. Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt op je telefoon, door bijvoorbeeld wat bestanden even ergens anders te plaatsen. Na de update is het mogelijk om applicaties te installeren op een microSD kaart. Hiermee zal je ook een hoop ruimte op je Xperia smartphone besparen.

Zoals al eerder bekend werd, zal Sony de Android Lollipop-update naar alle Xperia Z smartphones uitbrengen. Andere toestellen worden daarmee helaas benadeeld. Mocht je een Xperia M telefoon hebben (met uitzondering van de M4 Aqua die standaard Android Lollipop heeft) dan zal je de update dus niet ontvangen. Maar dit betekent dus ook dat de Xperia Z (die al ruim twee jaar oud is) nog ‘gewoon’ deze update zal ontvangen.

Sony is relatief laat met het uitrollen van deze nieuwste update naar hun toestellen. Samsung, HTC en LG hebben al een tijdje deze nieuwste update voor Android op hun vlaggenschepen draaien. Vanaf volgende week hoort Sony daar dan ook eindelijk bij.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x