‘Samsung Galaxy S6 Active krijgt 5,5 inch scherm’

samsung

Gister meldden we nog dat de Samsung Galaxy S6 Active gespot was in een user-agent-profile op de website van Samsung. Vandaag hebben we dit typenummer (SM-G890A) gespot op de import en export website Zauba.

Hieruit blijkt dat het toestel een schermgrootte zal krijgen van 5,5 inch, en dus zal verschillen van de Galaxy S6 die een 5,1 inch scherm heeft. Wel zal dit scherm ook een QHD-resolutie hebben, zoals uit de UAP op te maken was.

Andere specificaties van de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Active zullen sterk overeenkomen. Zo zal er 3 GB RAM aanwezig zijn, 32 GB opslagruimte, 16 megapixel camera en een Exynos 7420 processor. Wel zal dit toestel wat dikker en robuuster worden, waardoor hij onder anderen water- en stofdicht zal zijn (tot welk niveau is nog onbekend) en zal hij beter tegen stoten kunnen.

De aankondiging van de Galaxy S6 Active zal waarschijnlijk over een maand of twee gebeuren. De vorige versies van de Active telefoons werden ook zo’n twee maanden na introductie van het reguliere model geïntroduceerd.

GalaxyS6Active-Zauba

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x