‘HTC komt met aankondiging later deze maand’

HTC-president-Mackenzie

Naast de HTC One M9 hadden we eigenlijk ook een HTC One M9 Plus (of eventueel een andere naam) verwacht. Dit zou dan de premium versie zijn van de HTC One M9, inclusief een 5,2 inch scherm met een Quad HD resolutie en een fysieke homebutton met een vingerafdrukscanner. Iedereen ging ervan uit dat HTC deze twee toestellen tegelijkertijd op het MWC aan zou kondigen. Het bleek anders te gaan, alleen de HTC One M9 werd aangekondigd.

De baas van HTC Amerika, Jason Mackenzie, heeft vandaag gezegd dat we later in deze maand iets mogen verwachten van HTC. Mackenzie noemde niet specifiek een nieuwe telefoon, maar daar kunnen we eigenlijk wel vanuit gaan. Door deze nieuwe aankondiging zou er volgens Mackenzie veel meer onderscheid komen tussen Samsung, Apple en HTC. Wij zijn in ieder geval benieuwd.

Het is tegenwoordig zeker niet meer iets unieks wat HTC zal doen met de HTC One M9 Plus. Het lijkt nu namelijk helemaal in te zijn om naast je vlaggenschip een nog meer premium versie uit te brengen. Apple deed dit met de iPhone 6 Plus, Samsung kwam met de Galaxy S6 Edge en zelfs Xiaomi heeft dit al gedaan met de Mi Note en de Mi Note Pro. Een premium versie van het vlaggenschip op de markt brengen, zal in ieder geval nog geen duidelijk onderscheid maken tussen Samsung, Apple en HTC, waar Mackenzie op doelt. Wat dat dan wel zou zijn, dat is de vraag.

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x