Huawei Ascend P7 cashback actie

huawei-ascend-p7-50-euro-cashback

Van 1 maart tot en met 30 april kan je €50 retour krijgen op de cashback actie van de Huawei Ascend P7. Deze cashback actie voor de Huawei Ascend P7 is enkel geldig bij onderstaande winkels. Om te kunnen profiteren van dit voordeel, moet je het registratieformulier op deze website invullen. Houd er rekening mee dat je hiervoor ook een aankoopbewijs moet kunnen overleggen en het IMEI nummer van je Ascend P7.

Deze Huawei Ascend P7 cashback actie is geldig bij de volgende winkels:

– Vodafone.nl
– Belcompany
– T-Mobile
– Ben
– GSMTopdeal
– Belsimpel
– Studentmobiel
– GSMwijzer
– Typhone
– Kijkshop
– BCC
– Altijdmeer
– Televizier
– Coolblue
– Bol.com
– Wehkamp
– Mediamarkt
– The Phonehouse
– Hollandsnieuwe
– Tele2

Door deze cashback actie is de al voordelige Ascend P7 nog voordeliger. Het maakt overigens ook niet uit of je de Huawei Ascend P7 los gekocht hebt, of met een abonnement. In beide gevallen zal Huawei binnen vier weken 50 euro naar je rekening overmaken. Lees meer over de actievoorwaarden op de website van de cashback actie.

Huawei Ascend P7

Momenteel is de Huawei Ascend P7 nog het topmodel van Huawei. Deze smartphone beschikt over een 5 inch Full HD scherm, quad-core 1,6 GHz processor, 2 GB RAM, 16 GB opslagruimte en een 13 megapixel camera. Daarnaast is de Huawei Ascend P7 met een dikte van 6,5 millimeter een van de dunste smartphones op de markt. Over een ruime maand wordt de Huawei Ascend P8 (of Huawei P8) verwacht. Waarschijnlijk wil Huawei de P7 nog even onder de aandacht brengen voordat de focus uitgaat naar hun nieuwe vlaggenschip.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x