HTC One M9 prijs toch hoger?

prijs-one-m9-belsimpel

Eerder vandaag berichtten we over de HTC One M9 prijs. Volgens het Amerikaanse BestBuy zou de One M9 649 dollar kosten. Webshop Belsimpel.nl heeft echter op de pagina van de HTC One M9 een prijs staan die nog wat hoger ligt: 749 euro voor een losse One M9.

Voor dit bedrag zou je een smartphone krijgen met een aluminium behuizing, een Snapdragon 810 octa-core processor, 3 GB RAM, 32 GB ROM, 5 inch Full HD scherm, een 20 megapixel camera aan de achterkant en een 4 Ultrapixel camera aan de voorkant en een batterij met een capaciteit van 2840 mAh. De HTC One M9 heeft Android 5.0 Lollipop als besturingssysteem en het nieuwe Sense 7.0.

Als deze prijs van 749 euro klopt, dan kan HTC op dat gebied in ieder geval niet concurreren met Samsung. De adviesprijs van Samsung wordt namelijk ook verwacht op 749 euro. Samsung zal over twee uur ook hun nieuwe toptoestel aankondigen, en dan zal misschien de prijs wel bekend worden gemaakt. Wat dat zal betekenen voor de abonnementen in combinatie voor beide telefoons, zullen we snel genoeg weten als die allemaal bekend zijn.

prijs-one-m9-belsimpel

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x